Udruženje „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“: Lavrov dolazi da ucenama i pretnjama obezbedi podršku Srbije

Ostavite komentar


  1. Zašto niste protestvovali pred ambasadom Ukrajine kad je pobijen nolki narod u Odesi? Morate biti pošteni i dosledni. Nisam ni za jedne!

  2. Tačno tako, nije bitno ko za koga je, ali jednostran se vidi na delu odakle duva vetar

  3. Lično sam protiv rata i nadam se da će Srbija odigrati ulogu u mirovnom procesu kao zemlja koja može da nađe zajednički jezik sa oba zaraćena naroda. Rekavši to, ovo udruženje mi uopšte ne deluje autentično. Narod to oseća i zato na njihove proteste ne dolazi niko.

  4. Jednom sam ostavila sasvim neutralan komentar na njihovoj stranici i bila sam posle par sekundi zasuta negativnim komentarima. Previše pristrasna grupacija.

  5. Srbine! Можда ти је деда био Србин. Из овога што желиш Србији се види да си ретард.

  6. Možda Lavrov dolazi da napravi novu Vladu.Mora Vučić da stavi ruske ljude u Vladi.Samo je pitanje na koja mesta.

  7. Ne mogu a da ne posaljem citiranu recenicu koju je Putin izgovorio u jednom dokumentarnom programu.“Ne znam zasto se Srbija toliko oslanja na Rusiju.To sto smo bili na istoj strani u 2.svjetskom ratu je slucajnost“Mislim da dodatni komentar je nepotreban,ali te rijeci Puti a navode na duboko razmisljanje.

  8. Glup je svako ko misl da mu je Ruska podrška spas ,koliko puta su vas u istoriji ostavljali na cjedilu a vi ste za izgovor sebe tješili, pa nije bio ovaj predsjednik no neki drugi tamo.

  9. Dokon pop i piliće krsti tako i vi. To nije naš rat i ne dozivajte ga.

  10. Da li bi protestovali da dode američki ili nemacki ili ne daj bože britanski zvaničnik u posetu. Ako ameri proglase ruse agresorima vi to podržavate.Tako isto podržavate milosrdnog anđela .Da li smatrate i da smo mi agresori jer smo se borili za naš narod i zemlju. Baš me interesuje koliko rusa ima na protestu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.