Ugljanin: Svi Bošnjaci u jedno jato

Ostavite komentar


  1. Uvek se ovaj prostor Sandžaka ili Raške koristio za političko potkusurivanje i predizborne pohode. Stalno se građani drže u nekoj podeljenosti i to mora da prestane.

  2. Što nije pomenuo i Mila Đukanovića i Filipa Vujanovića ?! Pa pola „Sandžaka“ se nalazi u Crnoj Gori ! Ovaj projekat bi mogao da se ostvari samo ako se Srbija i Crna Gora slože da svojim „sandžačkim“ opštinama daju autonomiju ! To ne može Srbija jjednostrano da uradi !

  3. Neznam da li još postoji ona grupa Mirzino jato,jedino u to jato može.

  4. Ne može Ugljanin tako da govori o organima države u kojima živi.

  5. A koja to prava nemaju Bošnjaci a imaju ih Srbi?Neki Bošnjaci imaju,ustvari,jedno pravo više: a to je da stalno napadaju zemlju u kojoj slobodno žive.

  6. Ovo kaze covek koji je pokusao i donekle uspeo da rasturi najvazniju instituciju Bosnjaka Islamsku zajednicu. Poziva na jedinstvo, a kada bi bosnjacka humanitarna organizacija Merhamet prestala da mu se svidja on bi osnovao novu. Niko kao on nije podelio Bosnjake u Sandzaku.

  7. Lepo je što to priča, znamo što misli, znamo za njegove buduće koljače koji čekaju pravi momenat, znamo za njegovu filozofiju, i ono najbolje – ne priča on to sam – sa njim su još dvojica -Zukorlić i Ljaljić. Svi su oni čvrsto povezani, glumeći frakcije…a isto misle i isto rade….

  8. Сви у једно јато, па као све птице селице…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.