Miloš Pavlović, potpredsednik pokreta Miroslava Aleksića, uhapšen pa pušten na slobodu

Ostavite komentar


  1. Svugde maltretiraju Srbe zato sto su Srbi pa ih nevole.Pod hitno obavestiti medjunarodnu zajednicu da zastiti Srpski narod.

  2. Hapse ljude koji njima nisu pogodni. A sta je sa kumcicima koji imaju bezbroj puta vise grehova i nedozvoljenih radnji nego Milos Pavlovic? Sta je sa osobom ili osobama koji su im pomogli da pomognu?

  3. Klasična sačekuša iz perioda Miloševe vladavine pre 180 godina. Sretenjski ustav to nije promenio, a eto ništa se nije promenilo ni sa ovim danas važećim. U stvari, nama Ustav i ne treba.

  4. Poslednji trzaji odlazeće garniture,prilično su se uznemirili.Mada ima lisica za sve njih,samo čekaju da škljocnu!

  5. Beogradska policija je izgleda najnesposobnija u Srbiji :nisu mogli da pronađu ni Vučića da mu uruče pozive za više postupaka koji su pokrenuti protiv njega.
    Panika je evidentna.

  6. Parizer dahija i njegovi podanici neće pustiti vlast ni po koju cenu. Nikada oni neće dati fer izborne uslove.

  7. Izgleda da im se bliži kraj. Sloba je hapsio pri kraju svoje vlasti. Valjda neće nikog da ubiju kao Sloba i Mira.

  8. Sramotno je sta cini ova beskrupulozna vlast.Sprovode teror nad sopstvenim narodom,uteruju strah,sve da bi sprecili razotkrivanje zlodela vladajuce stranke.

  9. A od kad se to ljudi privode jer koriste mobilni telefon za volanom? Ili ovi u saobraćajnoj ne znaju šta pričaju ili novinari ne umeju da prenesu vest kako treba.

  10. Pohapsiti sve političare i ukinuti višepartiski sistem vučića krunisati i da nas vidi bog ,e da ući u sastav Rusije kao konfederacija

  11. Bruka i sramota, šta očekivati od ološa.To su dobri policajci koji pošteno obavljaju svoju dužnost.Mora da je pod prismotrom i samo ga čekaju ,što se i vidi. Znam taj rad!

  12. Zaustavljen je jer je bio u prekrsaju a doveden u policiju jer je bila raspisana potraga za njim. Vezan …jer su policajci procenili da treba da bude vezan.(a on zna zbog cega im je takva procene bila). Kao advokat to treba da zna… Ovde nema veze politika.. pokusajmo da budemo realni..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.