Uhapšeni predsednik i rukovodstvo opštine Požega

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da nema veće korupcije i,trgovine uticajem i raznih zloupotreba nego što je u opštini Vrnjačka Banja.

    1. za svoju opštinu i grad. Veća bara, veće mogućnosti. Političari dolaze i prolaze, kičma sistema su stalnozaposleni u svemu sa prefiksom javno i pravosuđu. Imali smo brojna spektakularna hapšenja lokalnih političara i njihovih saradnika, uglavnom su svi na kraju dokazali nevinost, a nikada ni jedan inspektor, sudski veštak i tužilac nisu prošli unakrsnu kontrolu imovine i prihoda.

    2. Slazem se..urbanistickim
      haos i nekontrolisana izgradnja, zanemarivanje infrastrukture, zagadjeni izbori zbog izgradnje stanova neposredno uz izvorista.
      Nenormalna izgradnja hotela a gostiju vrlo malo. Niko nista nije tamo smisleno racunao da li treba. Ekonomija tamo nije krocila.
      A osim najuzeg centra prljavstina i djubre na sve strane, nigde kante za smece nema.
      Al se zato zida li zida, trebalo bi dobro pretresti sve..

      1. Timočka krajina ogrezla u korupciji i kriminalu.
        Zdravstveno, prosveta, pravosuđe, tužilaštvo…
        Dugačak je spisak direktora, rukovodstva opštine Zaječara…

    3. Ovo nikad bolje vreme hoces da radis nesto uclanis se u stranku otvoris radnju das svoj deo reketa i niko te ne pita da li placas porez,izdajes fiskalni osiguras radnika i sve to ako platis gledas minimalno da odvojis nemas kontrolu lako manipulises meka za biznismene.

  2. Imamo i primer male opštine kolubarskog okruga čiji su „čelnici“ sve donacije za poplave 2014 proknjižili kao investicije i milione ukrali iz budžeta.Skandal kakav samo nepismenim seljacima padne na pamet.

  3. Sve im je to namešćeno jer su iz opozicije ljubomorni. Biće pušćeni danas napodne ili u ponedeljnik jer nedeljom ne pušćaju.

  4. Kada bi u Srbiji funkcionisao pravni sistem, teško da bi iko od lokalnih moćnika ponedeljak dočekao bez nekoliko krivičnih prijava. Opravdanih, ne montiranih.

    1. A Jutka, a Simonović, a…. Zamazuju nam oči sa sitninom. I to će SNS okrenuti u svoju korist, tipa: hapse i svoje. Mučno

  5. Kad pohapse sve iz vlasti koji kradu i otimaju, od sns nece preostati niko. A ni iz njihovih koalicionih partnera.

    1. Pola Srbije bi zavrsilo u zatvoru, to ti garantujem. Morali bi da dovodimo strane investitore da zidaju zatvore i da ih iznajmljuju drzavi jer nebi bilo mesta u postojecim ustanovama.

  6. Srbija je pokazala da nema privilegovanih i da partisjka knjizica ne stiti nikoga

    1. Slatko me nasmeja! Trebalo bi da budemo zadovoljni što ste uhapsili par pilićara?!

    2. Znači, podrazumevaš da su svi ovi imali partijske knjižice stranke na vlasti?
      Tako sam i ja mislio, ali ću se potpuno složiti s tobom, iako nisam SNS bot, i poverovaću da partijska knjižica ne štiti nikog tek kad vidim da je neko od uhapšenih OSUĐEN i upućen na robiju. Pa makar to bio i samo neko kao ovi pilićari na opštinskom nivou. Jer za mog života mislim da neću videti da neko samo pipne one na beogradskom i republičkom nivou.
      A sportsko-predizborna hapšenja, ono kad uhvatiš, slikaš, pa pustiš, ne priznajem kao dokaz!

    3. Slavko, zar stvarno verujete u to što ste sad napisali. Ili ste glupi ili ste član SNS-a?

    4. Bio bi ti u pravu da je uhapseno jedno 20-30 hiljada to bi bila prava cifra jer nema nevinih sve sam krimos.

    5. Slavko koliko kosta to kada izdajes zemlju. Jel to ispade drzava jednako sendvic pa mozes je i zgaziti ali ne zaboravi mnogi su dali zivote za tu drzavu da bi je ti tako jeftino prodavao Ako ti imas rezervnu drzavu i tvoji partijasi Srpski narod Nema

  7. Javite se kada makar jedan bude osudjen. Ne bacajte narodu ove fore za zamajavanje i ne izigravajte pravnu drzavu jer, nje ovde vise nema ni u tragovima.

  8. Ma to je samo zamazivanje ociju 1300 000dinara,da se vidi da smo toboze pravna drzava da Vucic hapsi i svoje,a ustvari se mulja sa milionima evra

    1. To je prava konstatacija ovo je samo EPP ili bolje receno jos jedna farsa, kriminal vlada Srbijom na svim nivoima i u svim sverama drustva ne iskorenjuje se on sa pet – sest hapsenja ima toga na desetine hiljada.

    1. Pa da vidimo snmak Babića i ubistvo žene na naplatnoj rampi ali bez članske karte…

  9. Svaka čast. I naravno da požeška policija nije hapsila svoje čelnike, kao što ne čini nijedna policija na lokalu, jer svako zna svakog i zajedno saradjuju (čast izuzecima koji ništa ne mogu da učine, nažalost)). Požega?! A tek Loznica. Pročitajte njenu istoriju od devedesetih naovamo.

  10. Zašto su pohapsili te esenesovce? Da se nisu ogrešili možda o Andreja V. pa zaboravili da plate njegov deo? Dve trećine Srbije odlično zna kako to fukcioniše -svima je dozvoljena krađa, ali se odlično zna da deo mora da se ustupi partiji, deo familiji a najmanji deo ostaje luperdama koje su pokrale. Čim to ne funkcioniše -slede hapšenja. Reda mora da bude.

  11. Koja smejurija, koje bacanje prašine narodu u oči!
    Pohapšeni zbog oko 1 do 2 miliona dinara! Šta je sa pljačkama oko BG na vodi, prodaje Železare SD, prodaje, tačnije poklanjanja PKB kombinata, aerodroma Nikola Tesla, bacanja para na Fijat u Kragujevcu, šta sa krađom zlata u Boru, prodajom Borskog kompleksa, šta bacanjem (i krađom?) para (oko 3 mrd evra do danas) na Kosmet od kojih Srbi, osim SNS funkcionera, nemaju nikakvu korist, šta je sa BG jelkom, fontanom Slavija, Vesićevim preoravanjem Beograda, šta je sa 24 apartmana onog Malog, šta sa nikada objavljenim, po Srbiju veoma štetnim ugovorima itd. itd. -lista od kada su luperde na vlasti je beskrajna! E, tu se niko ne hapsi, jer se opljačkano deli na jednake časti- deo ide za partiju, za porodicu V. -funkcionerima SNS i SPS i po koja mrvica u odnosu na pokrađeno, ostaje, naravno vinovnicima pljački. I svi zadovoljni. A budale koje ne poštuju pomenuti redosled podela- e, njih zaista i treba strpati u zatvor. Da se opamete i da shvate ko je gazda u Srbiji.

    1. @posmatrac.Mora vlast da se oduzi glavnom finansijeru koji ih je doveo na vlast.Samo,gospodo,da li znate da glavni finansijer vlasti i glavni finansijer opozicije zive u CH u istom gradu?Nemate pojma koliko cemo se dugo jos valjati po blatu dok se razni teletabisi smenjuju na vlasti a deca nam beze odavde.Mucnite malo glavom i razmislite zasto npr „Insajder“ nikad nije spomenuo pravog vlasnika zemlje PKBa i ogromnog zemljista pored autoputa BG-ZG.

  12. Vladajuća vrhuška već šest godina vodi izbornu kampanju i to joj je jedini posao. Kampanja se nikada ne prekida , bez obzira da li su izbori raspisani ili nisu.
    I ove likove će verovatno odmah pustiti, jer vrana vrani – oči ne vadi!

  13. Resio Predsednik da ih pusti niz vodu. A i zaslužili su. Svi uz sns da znaju…

  14. Hapšenje predsednika i drugih rukovodilaca opštine Požega su znak da predsednik i vlada neće nikoga zaštititi ko se bavi kriminalom bez obzira kojoj stranci pripada.Čestitam.Ovo će biti nauk za sve kriminalce u Srbiji bez obzira kojim se poslom bave naći će se iza rešetaka pre ili kasnije.

    1. Pa, koliko to kriminalaca ima među vama? Hoće li preteći neki ili ćete sledeći kongres držati u Mitrovici i Požarevcu?

    2. Eeee, da mi je tvoga mozga nedelju dana godišnje, meni odmor nebi trebao.

  15. Svo troje ili četvoro uhapseno zbog 1.3 miliona dinara!?
    Koga bre zajebavate!? Pa samo ja znam jednu poziciju gde su „digli“ najmanje 5 miliona. Za jednu poziciju!!! A Maksić inače nije SNS nego njihov koalicioni partner iz Veljine Nove Srbije.

  16. Ne mogu da verujem da nikome nije pala u oci slika aktuelnog predsednika na zidu kabineta predsednika opstine Pozega. Ne samo da govori o seljacini, nego o mogucoj naredbi iz kabineta aktuelnog predsednika Srbije da svaki opstinar okaci na zid sliku voljenog vodje…

  17. BRuka ili ne narod i dalje veruje i glasa za Velikog Lazova. Izbori se ne mogy ukrati ako vecina glasa protiv , maximalna kradja moze biti samo PET post . Narod voli Lazi pa to ti je ! Veruje u sve sto vidi na televiziji, jednom reci lakoveran bez licnog stava , mozes ga zaludjivati koliko hoces

  18. Ma kakvi Vrnjacka Banja niste vi bili u Sm.Palanci pa da vidite sta je korupcija Milicija,Bolnica,Sud,Opstina,Vodovod,Elektrodistribucija,i jaki privatnici,Rostiljdzije,taksisti,pumpadzije,marketi,mesare,kinezi,investitiri zidari,buvljak i zelena pijaca,stovarista,i jos neki sve je to povezano kao creva i svi daju reket SNSu i niko nesme da ih kontrolise ni proverava.

    1. Е на овакве марекентишке потезе падају полуписмени и неписмени обожаваоци овог монструма који себе назива поштења чином.Што би народ рекао: Вика на вука(минорни СНС бандити) а лисица месо једе( велики СНС бандити).

  19. Pljacka Srbije je KOSMICKIH RAZMERA Vi folirate ovaj narod sa kapsenjem par pilicara koji ukradose eto 200000 dinara Trulo korumpirano sudrtvo cuva ledja Lopovima A sve je smisljeno da se Srbija sto vise iscrpi i oslabi Pa su strane obavestajne sluzbe resile da sprovedu projekat u kome prasici treba da pojedu krmacu koja ih hrani a onda oni stupaju na scenu i kolju jedno po jedno prase tuzna sudbina jednog izgubljenog naroda i obezbozenog i iz sve to jos sotonokomunistickog

  20. U potpisu slike vam stoji pogrešno prezime nije Marković nego Mitrović Zorica 😀

Ostavite komentar


Politika

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja! 10

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prvoj objavi na Instagramu nakon povratka iz Njujorka, gde je vodio diplomatsku akciju protiv usvajanja Rezolucije UN o Srebrenici, objavio je fotografiju sa Ketrin Ešton, bivšom visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.