Umesto „oslobađanja“ Miloševića utvrditi činjenice

Povodom izjava ministara u Vladi Srbije Ivice Dačića i Aleksandra Vulina

Ostavite komentar


  1. Pa, ako je Milosevic vodio ispravnu politiku, onda su i oni. Ako nije onda…???

  2. Utvrditi činjenice, ali tako da čovjek bude kriv. Sud nije dokazao, ali će vrijeme poslije kosovske bitke pokazati da bitke nije ni bilo, da je samo mit. Tako to rade srbi.

  3. FHP? Relevantan faktor. Ubuduće stavite na početak da je mišljenje FHP da ne čitam dalje.

  4. (i) Milošević je ovde samo metafora za Srbiju. (ii) Tezu da je Srbija umešana uzločine van teritorije Srbije zastupaju prekodrinci, da bi svoja nedela svalili na leđa Srbiji, kao i neke NVO koje su za ovo plaćene.

    Presuda u Haškom sudu u vezi sa Srebrenicom oslobodila je, makar implicitno, Srbiju ovakvih optužbi. Da je Srbija pomagala prekodrinske Srbe u njihovom klanju sa susedima, to je svima poznato. Srbija je veliki izvoznik oružja i mnogi masakri po Africi i okolini izvršeni su kalašnjikovima iz Zastave, ali to ne znači da Srbija za to treba da odgovara. Zaboravlja se da kada je Milošević shvatio sa kime ima posla da je uveo embargo na pomoć bosanskim Srbima, kao i da je u Dejtonu bio na strani Muslimana!

    Dokle ćemo da tolerišemo tu petu kolonu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.