„Upali bi i u Belu kuću, ali ključevi su kod Vučića“

Kako su poznati tviteraši komentarisali nasilni upad pristalica Donalda Trampa na Kapitol

Ostavite komentar


  1. Pesiceva, videli su od nasih fasista,, koji su divljali letos ispred i u Parlamentu Srbije. Samo sto si ti tada cutala, pravilasi se luda.

    1. Bote “ vladbgd“ malo si presefio o fasizmu. Tvoj idol kome se svakodnevno klanjas pljujuci njegove neistomisljenike, dobi presudu da plati 200000 za vredjanje ljudi da su lopovi i fasisti. Sta muslis bote, kad je u skupstini za govornicom rekao sto za jednoga, cije su to ideje? Doci ce i vreme da botovski placenici takodje plate za uvrede i pljuvanje ljudi. Doci sigurno.

  2. Kaze Vukadinovic: „gašenje naloga i proterivanje sa mreža je inkvizitorsko, nedemokratsko, štetno i jadno“. Samo me zanima nesto drugo, ako gradjanin na drustvenoj mrezi poziva na kriminalne aktivnosti onda dodje policija pa ga uhapsi. Predsednika ne moze. Pa kako onda spreciti predsednika da ne poziva na krvoprolice ako ima takve namere? Jeli vaznije omoguciti predsedniku u ime slobode govore da radi sta hoce ili zivoti ljudi? Sirota nenaurazana zena napala Kapitol i ubili je? Policajac koji je branio Kapitol od „nenaoruzanih“ demokratski orijentisanih protestanata izgubio je zivot kao zrtva demokratije i njega ne treba zaliti, Vukadinovicu nije bitan? Inace, kada hocu da znam sta se desava u svetu i razumem o cemu se radi odmah se prihvatim nasih genijalaca ala Vukadinovic koji sve znaju, samo neznaju kako svoju drzavu da uredite.

    1. 1) policija je zsista krvolocno i bez povoda streljala nenaoruzanu (belu) zenu, koja skandira „USA“
      2) niko nije „pozivao“ na vrsenje bilo kakvih krivicnih dela
      3) ona sacica jadnika sa juznjackim zastavama, koja pravi selfije i krade stolice su „fasistic? Ili“rulja“? Koja izvodi ‘drzavni udar“?
      Da nema ljudskih zrtava bilo bi smesno. Ovako samo tuzno, jadno, predimenzionirano

    2. Sve se ovo Trampu dešava jer nije umeo da ustane iz one foteljetine ( koja se već i ljuljala ) priđe Vučiću kod one stoličice ( na koju ga je posadio ) i zamoli ga da zamene mesta , te da mu Vučić lepo objasni, da ga nauči, kojim metodama treba sačuvati fotelju, obzirom da mu to izuzetno dobro ide, prosto da mu održi jedno kratko predavanje – kurs.
      Danas ne bi imao problema sa primopredajom ključeva Bele Kuće!

      1. Ivane, ko vam je predsednički kandi-dat za 2022? Onaj lopov sa 0,5% podrške, katarski primaoc novčanih sredstava, ili onaj drugi lopov 619 sa 0,51% podrške? Možda ćete i bojkotovati izbore, ipak, to je manja bruka i sramota.

      2. Hahaha, Ivane, Vučić na na stolici kod Trampa u Beloj Kući, a ovi tvoji četvoronoške ulaze u američku ambasadu u Bgd, pa gmižu li gmižu, kad udju, da se još više dodvore.

  3. Mislim da ste nespretno upotrebili pojam „Twitter zajednica“, poznati tviterasi.
    Ovo su poznate licnosti i mimo Twittera, iz nekih drugih epizoda, a i dosadili su svima zivima svojim iskakanjem cak i iz rerne.
    A na toj mrezi ima daleko duhovitijih i inteligentnijih komentatora.
    Htedoh reci, zvezde Twittera su neki drugi ljudi, poznati na Twitteru, al anonimusi su van njega. Pa ako ste hteli bas o tome sta se tamo komentarise, onda ste odabrali pogresne ljude.

  4. Da potpiše sve što treba. Trampovci su morali da upadnu zato što ih je Tramp javno pozvao da nasilno uđu a nije im dao ključ od Bele Kuće kao našem predsedniku Vučiću. On može da bane nenajavljen kad hoće, samo da ga naš ambasador Đurić sačeka sa termosom kafe ispred ulaza. Novi predsednik Amerike jedva čeka dragog gosta iz Srbije, spremiće mu visok tabure a ne kao kod Trampa da sedi na hoklici onoliki čovek.

  5. Bajden mora zamoliti Vucica da mu posudi kljuceve da 20.januara moze uci u Belu kucu…inace, osta Tramp i dalje njen stanovnik…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.