„Glasajte za bilo koga, samo glasajte“: Gosti u Utisku nedelje o predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Наравно, увек излазим на изборе. И овај пут или за СНС или за СПС! Живела Слободна Србија! Стоп ЕУ и ђавољи запад…

  2. Najpre nam, molim, objasnite zasto ste predali nase glasove datih opoziciji na proslim izborima.

  3. ovo je vrlo.opasna stvar, vrlo…novinari dajte bavite se malo više ovom temom, kriminalom koji se zove ,, PRIJAVLJIVANJEM, od strane države ..lica na adrese nas gradjana, bilo gde da se živi, .a da gradjani vlasnik nekretnine to nezna …..sta uz toga proizilazi….KREDITI PLATNE KARTICE SAVA JE NEKRETNINE U ZALOG ZA STAMBENI KREDIT .I KO ZNA STA JOS…I KAD TO DODJE NA REALIZACIJU KADA SE POJAVE IZVRSIOCI STA CE ONDA BITI ….ODE SVE SVE A TOGA NEMA….ETO STA RADI DRŽAVA …možete zamisliti osobu koja to radi to joj je posao, a sa se to njemu desi da mu kolega iz neke stanice .. nakaci nekog na stan..a ovaj to nezna ….haos… policijo ne učestvuj u tome…..ne učestvuj…………novinari otvorite ovo ovo je opasno………

  4. Neko napsa da treba da bude kaznjivo ako se ne izadje na izbore kao u Grckoj i Belgiji,dobro neko izadje,zaokruzi sve kandidate na glasackom listicu ili bilo kako ga nepravilno nasvrlja automatski listic ne vazeci,dobija se samo slika izlaznosti na izbore a pravi rezultat tajna za vecinu javnosti.

  5. ovaj put to treba da bude iznenadjenje,samo kontrolišite prijavu skupova u Bgd i sve će biti jasno.Velikim mitingom se lakše pokrije svaka nepravilnost /kradja/kada je toliko došlo ,koliko ga tek glasa?

  6. Pozicija i opozicija isključivo brine i govori o sebi:kontrola izbora,broj kolona,prelivanje glasača i o tehničkim problemima u vezi glasanja.O programu,o organizaciji buduće vlasti ni reči.Svakom glasaču ostaje da mašta kakve izmene u državi će nastati,šta će to biti bolje posle izbora.Obuzeti sobom kandidati potpuno zaboravljaju kakva njihova uloga treba da bude.

  7. U utisku nedelje smo imali priliku videti normalnu i kulturnu konverzaciju ljudi. Naši poslanici bi mogli pogledati ovu emisiju i iz nje nešto naučiti a posebno Orlić, Jovanov, Martinović……

  8. Хоће сигурно !
    Свих 1,700.000 наших давно умрлих рођака који су по званично објављеном извештају Председника синдиката полиције Републике Србије и даље у “ Бирачком списку “
    И ту срамоту знају и сви ови што позивају на “ изборе “ и хоће да замене садашњу власт.

  9. Kada od nekog političara čujem konkretan plan šta će uraditi ako i kada dođe na vlast, možda ću i ja da uložim malo energije i izađem na izbore i nagradim ga svojim glasom. Suviše vremena ste mi, svi vi političari, već potrošili vašim nečinjenjem i nerazumevanjem problema običnih ljudi u ovoj državi. Ako želite rezultate krenite od kuće do kuće i pitajte šta tišti narod. A ovako “samo da oni odu” smo već probali i nije dalo najbolje rezultate.

  10. Nemojte da glasate nego se pakujte i bezite odavde i pustite vise da ova kanalizacija od zemlje se zatre vise….

  11. Ovde se i dalje spominje neki fijasko konteamitinga koji je odrzan po najvecoj oluji, a ne pominje se epsko linjanje protesta po najlepsem mogucem vremenu, kada je politicka elita odlucila prvo da nabacuje nasumicnje zahteve, a onda i da ode na duga letovanja po luskuznim destinacijama. A posle toga da najavljuje vrucu jesen i povratak masovnih protesta u septembru od cega nije bilo nista, vec se dogodilo dodatno linjanje na ove brojke koje su vise nego smesne.

  12. Ovaj NAROD m o l i za još suroviju pljačku.
    Miketiću, mlad si i neupucen.
    Ovaj narod živi tek kad se pati i propada!
    To je istorijska istina.
    Navikao na soromastvo, bedu, redove i kupone.
    Dresiran.
    Tek kada preko bonova jednoj 4 članoj porodici DNEVNO sleduje pola HLEBA , možda se nešto može pokrenuti.
    Ali to nijedna vlast neće dozvoliti da se desi

  13. NA srpske izbore koje prezirem i ignorišem od 2008. godine kada je Tadić u 2. predsedničkom mandatu uništio I privatizovao DS ne izlazim na izbore.
    Jedino ispravan stav prema srpskim izborima

  14. Uredu sve,glasaće se protiv Vučića,SNS dva mandata i preko dosta im je,nego samo šta to ima Opozicija (ova ili ona) da se glasa za njih,kakav je program osim da ode Vučić ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.