Utisak nedelje: Izbori u Beogradu se ponavljaju zato što je SNS izgubila vlast u Beogradu, Vučić i od Topalka napravio državnog neprijatelja

Ostavite komentar


  1. Topalko može da pogreši, i da mu se to uzme za grešku,ali da neko od njega bez njegove volje i učešća pravi lažnog mučenika, i da ga razvlači po političkom blatu, kao što to rade pojedinci iz opozicije, to već nije lepo.

  2. Stranačku pevaljku odlikuješ,slobodomislećeg proglasiš za neprijatelja.O alejama velikana nećemo,kada o tome odlučuju
    kafanski intelektualci okupljeni oko vinove loze.

  3. Dame i gospodo iz Danas-a počeli ste kampanju belih listića! Vaša naslovna strana jasno to poručuje. Vladaće ovaj diktator još dugo, dugo!

  4. Peta frekvencija,neza
    visnoj tv kompaniji.
    Izbor novog REM a,b
    ez gospodje u SS uni
    formi.Ili odustajanje
    od lažiranih izbora.

  5. Obavezno buđenje građana, Beograd pripada Beograđani a i mi odlučujemo o problemima našeg gr

  6. Prvi i osnovni korak je revizija i sredjivanje biračkih spiskova.
    Oh, wait. To niko ne pominje…

  7. Hoce li neko da nam odgovori na pitanje, ako je opozicija pobedila u bgd, zasto nisu formirali vlast…opet politikanstvo umesto politike

  8. Utisak nedelje je postao ne zanimljiv.
    Već dve zadnje epizode nisam gledao.
    Očigledno je da postoji manjak gostiju koji smeju da dodju u emisiju.Idto je i sa Ivanom Ivanovićem.

  9. Prvo istraga za lopovluk izbora pa kradljivce na sud pa tek onda od naroda tražiti izbore. Ne maltretirati narod svaki čas. Već se zaboravilo ili to namerno

  10. Они, који су грађанима Србије говорили да су избори у Београду покрадени и нелегитимни, док су ћутали о републичким и локалним изборима, које је на исти начин организовала иста власт, поручили су грађанима да је садашња криминална власт успешна у свим својим незаконитим активностима, али, ето у Београду нису успели и признали су свој лоповлук.
    У Београду локална власт доноси само акте од локалног интереса а тамо где се доносе акти о животу и будућности свих грађана Србије, они ћуте.
    Јад и беда од „ народних представника „ !

  11. Moj utisak nedelje je da je BLIC objavio intervju sa Borkom Stefanovicem)

  12. Svi oni što davaše ogromne novce za državljanstvo Srpsko
    aboliraše trgovce ,sada bi za njih da glasaju i grad da im povere.Dok će oni i dalje plivati u fekalijama po Batajnici,Busijama,Borči,Ovči,Ugrinovcima,……čekajući da se izgrade stadioni.

  13. Mogu da razumem sns botove, kojih na našem sajtu ima podosta, i koji podržavaju ovaj Vučićev mafijaški režim. Neću međutim razumeti Beograđane ako dozvole da im te bitange i dalje upravljaju gradom, dok se dave u močvarama i baruštinama posle svake jače kiše, a u g…..a po periferiji, nadajući se da će čak u Surčinu dobiti stadion. (Inače stadioni usred Beograda godinama zvrje prazni).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.