„Utisak nedelje“: Situacija u kojoj se Srbija sada našla je nacionalna sramota, ako je tačno ono što je Vučić rekao

Ostavite komentar


  1. Он мисли да ће се провући са овим муљаторским причама и потписати шта хоће, па протурити причу да је он спасилац Србије, а чак и света.

  2. Ne treba ništa prejudicirati, vreme će pokazati šta je pred nama. Koliko sam informisan, biće sednica skupštine, ako tu ne čujemo sve detalje, nigde nećemo. A mislim da hoćemo. Ovo je pitanje nacionalnog identiteta Srba.

  3. Za koliko dana su povukli sve investicije iz Rusije? Nemojte toliko biti sigurnu da to ne može i Srbiji da se desi, ali Srbija to neće dozvoliti.

  4. Da li je moguce da ovi momci nisu ukapirali ni jednu jedinu stvar koja nam se dedila devedesetih proslog veka sa Slobodanom Milosevicem?

  5. Bešte iz Srbije i spasite glavu. Ništa od ovoga nije bitno toliko koliko vaša porodica.

  6. Vi iz opozicije bi voleli samo loše da se dešava Srbiji , toliko vas uspeh Vučićev boli da izmišlja te razne laži.

  7. Neko reče potreban je referendum, kao narod da se pita?!? Koji narod, kad je jedna trećina nepismena, a druga polupismena. O čemu takvi da odlučuju, takvi koji i danas žive u XIX veku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.