Užičani podržali Ponošev Pokret SRCE 1Foto: N. Kovačević

Užičani su podržali Pokret Srbija centar (SRCE), čiji lider je Zdravko Ponoš, tako što su svojim potpisma pomogli da se ta organizacija registruje kao politička stranka.

Milosav Didanović je jedan od Užičana koji je, svojim potpisom, kaže, podržao Ponoša.

„Za Ponoša sam glasao na predsedničkim izborima, a sada podržavam i to da njegov pokret postane politička stranka, da konačno imamo pravu državu i pravog predsednika države. Ne mogu da podnesem laži i kriminal ovog režima“, objašnjava Didanović zašto je podržao osnivanje te političke partije.

Na štandu sa porukom „Vaš potpis, naša obaveza“, aktivisti Pokreta su razgovarali sa građanima i delili im stranačke materijale.

Užičani podržali Ponošev Pokret SRCE 2
Foto: N. Kovačević

Verica Milanović, članica Predsedništva Pokreta SRCE, kaže za Danas da u Užicu još uvek nije formiran gradski odbor i dodaje da u tom gradu nije bilo planirano prikupljannje potpisa.

„Međutim, zbog velikog interesovanja Užičana, organizovali smo naše aktivnosti i u Užicu i veoma smo zadovoljni odzivom“, navodi za Danas Verica Milanović.

Ona je podsetila na to da je Zdravko Ponoš, koji je tokom svoje vojne karijere službovao u Užicu, na poslednjim predsedničkim izborima dobio 22 odsto glasova Užičana.

Užičani podržali Ponošev Pokret SRCE 3
Verica Milanović/Foto: N. Kovačević

„Ta podrška se i danas oseća. Građani nas podržavaju i to nam daje snagu da nastavimo naše aktivnosti“, poručila je Milanović.

Na štandu u Ulici Nilole Pašića, danas do 18 časova, osnivanje stranke SRCE mogu da podrže i ostali građani Užica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari