Užički naprednjaci osudili najave skupova protiv nasilja: „Opozicija pokušava da profitira na nesreći Srbije“ 1Sedište SNS u Užicu/Foto: N Kovačević

 

Poput drugih odbora SNS, i Gradski odbor te stranke u Užcu je osudio najavljene skupove protiv nasilja, ocenjujući da opozicija time „pokušava da politički profitira na nesreći koja je zadesila Srbiju“.

„Gradski odbor SNS Užice najoštrije osuđuje bezobzirno ponašanje opozicije koja, na najnekorektniji način, u ovim tragično teškim i tužnim trenucima za Srbiju, pokušava da dobije političke poene“.

„Zaista je sramotno da“, navodi se u saopštenju užičkih naprednjaka, „pod izgovorom ovakve tragedije, koja je zadesila Srbiju, pozivaju na skupove, objašnjavajuću da misle na građane i njihovu bezbednost“.

„Na svakoj nesreći koja je zadesila Srbiju do sada, besramno pokušavate da dobijete političke poene, ali i lažete i pokušavate da profitirate. Nemojte u ovako tragičnim trenucima biti sudije, donositi zaključke i davati sramne izjave. Sve to vrlo je neljudski i nije vaša uloga“, piše u saopštenju užičkih narednjaka.

Dalje se ističe da taj odbor „pruža punu podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću u ovim teškim danima“.

„Znamo da građani Srbije veruju svojoj državi i njenom predsedniku i znaju da država zna da se izbori sa lažima, neistinama, lažnim moralistima i patriotama“, poručio je užički odbor SNS.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari