Užički Zavetnici: Vlast priča predizborne bajke 1Aleksandar Milić, Foto: Ana Milošević/Danas

Pred svake izbore, vlast u stilu Kristijana Andersena i braće Grim počinje da priča bajke o veličanstvenom životu koji čeka građane u slučaju njihove pobede, poručuje Aleksandar Milić, predsednik Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici.

-To je bajka u kojoj će sve da bude lepo i sjajno i u kojoj Srbija počinje proizvodnju srpskog Mercedesa, a Užice dobija fabriku ni manje ni više nego auto delova, ističe Milić, navodeći da parking mesta, montažne i podzemne garaže, niču kao pečurke posle kiše.

On nabraja i aerodrom Ponikve koji, kaže, postaje aerodrom za civilni saobraćaj, na koji će sletati mnogobrojni strani gosti, željni planinskih centara i njihove ruže vetrova i navodi da u predizbornim obećanjima “Užice postaje ekološki grad u kome se diše punim plućima”.

-Plaža na Đetinji od velikog interesovanja ne može da primi sve kupače u letnjem periodu. Alge i žabokrečina više ne ukrašavaju površinu reke, jer je rešeno pitanje kanalizacije u Turici, a Volujački potok više ne služi kao smetlište za sve i svašta. Sevojno dobija magistralni cevovod, pasarelu, novu ambulantu koja će primati najmlađe pacijenate u dve smene, nabraja Milić dosadašnja predizborna obećanja.

U njih je uvrstio i obilaznicu oko Užica, o kojoj se kako kaže priča “dvadesetu godinu u nizu”.

-Naravno, svi koji žive u Užicu i Sevojnu svedoci su da ništa od pobrojanih lepih želja nije ispunjeno. Sigurni smo da su i kada su obećavali znali da neće uraditi ništa, a pošto nikada nisu osećali odgovornost za izgovorenu reč, ne sumnjamo da će isti obrazac lažnih obećanja ponoviti i sada u momentu posete predsednika SNS-a Užicu, poručuju Užički Zavetnici i zaključuju da će se oni “uvek boriti da svaka izgovorena reč u kampanji ima težinu”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari