Vaščikovski: Evropa čeka Srbiju

Ostavite komentar


  1. Odnosi Srbije sa drugim zemljama na medjunarodnom planu su korektnio i donose nove uspehe i investicije..

  2. Srbija i Poljska moraju da rade na jačanju bilateralnih i ekonomskih odnosa. Srbiji je na pravom putu privrednog oporavka, svaka investicija je potrebna za razvoj privrede, proizvodnje i industrije. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  3. Poljska ekonomija je u velikom usponu i Srbija mora pojačati sa njom ekonomsku saradnju jer političku imamo vrlo dobru.

  4. Poljska je zemlja sa velikim iskustvom i veliki poznavalac puta koji vodi u EU, a samim tim može i hoće da Srbiji pruži iskrenu i pravu pomoć u procesu pregovora sa EU.

  5. Sigurno je da sa Poljacima moramo imati dobre odnose,moramo graditi odličnu bilateralnu saradnju.

  6. Moramo sarađivati sa Poljacima,njihova ekonomija je u velikom usponu i sigurno je da saradnja sa njima može samo da nam pomogne.

  7. Poljaci ovom podrskom zaista pokazuju da su nam prijatelji i mi moramo zaista biti slozni i graditi dobre bilateralne odnose sa njima.

  8. Vascikovski je obecao da ce nam Poljska pruziti apsolutnu podrsku na nasem putu ka EU.

  9. Nama je danas svaki vid podrske na nasem putu ka EU i sprovodjenju reformi veoma bitan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.