Vasiljević: Službe javile za tačku 10, preseljenje ambasade nije definitivno

Ostavite komentar


  1. Hvala što se hvalite, sada će paranoični amerikanci sve koji su bili umešani u to pripremanje da dodatno provere i smene.
    Ne hvalite se kako ste saznali drugi put jer ni nećete.

    1. Sta su sluzbe saznale? Pa Vucic je potpisao priznanje nezavisnosti Kosova. Jer, nezavisnost nije u TACKI DESET, VEC U TACKI 16.
      Posto je Vasingtonski sporazum potpisan PREKO POSREDNIKA , kao da je Vucic u prestonicu SAD putovao parobrodom iz Konga, a Hoti iz Ujedinjenih arapskih emirata, pa im se negde u sred okeana zaglavila plovila. I nisu mogli biti prisutni licno, vec su samo poslali unapred potpisan tekst sporazuma.
      Cemu forma sporazuma , koji je bio u pravnom saobracaju jos pre 100-200 godina? Sem ako se ne radi o jos jednoj PREVARI, kakve se cesto srecu u americkoj kriminalnoj praksi. I sem u koliko Aleksandar Vucic nije bio ucenjen, da na ovaj nacin otplati dolazak na vlast u Srbiji. I vilenjenje na istoj.
      P.s. Cak je i kontraverzni Beba Popovic, u vreme dok je bio Sef biro za informisanje u Djindjicevoj vladi znao da kaze-Ja ne dajem intervjue, jer sam tehnicko lice u vlasti. Stoga me zivo zanima koju izabranu funkciju ima Suzana Vasiljevic, kad nasiroko i nadugacko objasnjava znacaj i okolnosti Vasingtonskog sporazuma. Ili sada i kafe kuvarice, portiri i stenografi zvanicno tumace drzavnu politiku, u ovom vucicevom rezimu.

      1. U pravu ste. Suzana je objedinila sve funkcije, ona je i kafe kuvarice, brisačica monitora, stenograf a po potrebi branilac i tumač zvanične državne politike.Kad je promašena Suzana se trudi da je digne na nivo i ispravi koliko je moguće.

  2. Gluposti, lazi, obmane, kriminal, zamene teza, nesposobnost, neukost, potpuni politicki i ekonomski amaterizam…,to je sustina rada rezima aleksandra vucica koji je za 8 godina upropastio drzavu i narod.

    1. Kada coveka bez radnog iskustva zaposlis i izaberes za predsednika to mozes i da ocekujes.

    1. Upozoravao je Bata Gašić čim je odložio labelu, no ga niko nije slušao ni shvatao ozbiljno.

    2. Neverovatan posao rade sluzbe, haraju po USA, one su dovele Trampa na vlast i odrzavaju brata Sia u Kini. Upravo zbog sposobnosti nasih sluzbi nas uvazavaju svugde u svetu, a precednika pogotovo

    3. Osim Vucica niko nije video ni pomenuo kobnu „tacku 10“, koju su nase tajne sluzbe neznano kako provalile. Dokle ce gdja uvlakacica i njen sef govoriti o „papirima“, a ne o sporazumu? Da li sve sto se dogodilo u Vasingtonu sarena laza, ili potpisan dogovor? U prvom slucaju nas predsednik je LAZOV, u drugom isto. Samo sto je u prvom prevario partnere, a u drugom sve nas.

  3. predsednik se na to pripremio, iako bi i u drugačijim okolnostima bio čvrst oko stava o priznanju

    1. Tačka 10 se nigde ne spominje u sporazumu, samo se pravi pauza od godinu dana na kampanju povlačenja priznanja.

  4. Naše obaveštajne službe rade odlično svoj posao, informacija je današnje vreme od velikog značaj, tako da ne čudi spremnost koju je naš pregovarački tim u Vašington otišao potpuno spreman,i adekvatno odgovorio na sve zamke.

    1. Kakve sad službe? Zar nismo svi čuli da je u pitanju nos predsednika, taj nos promenjljive dužine, kao kod jednog drvenog lutka iz priča za decu? Naš Pavokio se dodatno udrvenio i adekvatno oćutao i na najavu samog priznanja Kosova od Izraela pred njegovim i očima svih .. I još ćuti.

      1. Nadam se da Vas plaćaju za pisanje ovakvih botovskih gluposti. Jer je zastrašujuće ako to radite besplatno.

  5. Koje prizemno objasnjenje da jke AV tako sedeo zbog promene protokola ha ha ha… Na premestanje ambasade u Jerusalim arapske zemlje su reagovale POZITIVNO ko koga ovde zamajava… procitajte arapsu stampu pa cete videti reakcije

  6. Kao sto pise, sve zavisi od poteza Izraela. Neki ljudi misle da je politika prosta stvar i da se sve desava u jednom danu u jednom sporazumu. Vazno je da svaki potez bude u interesu Srbije.

  7. Kao što ovde više puta napisah i hvala na objavljivanju tih komentara, srpska diplomatija je od momenta formalnog proglašavanja „Republjik Kosove“ odradila lavovski deo posla da se od tada do današnjih dana ta tvorevina transformiše u nešto sasvim blizu „punokrvne“ države. Nizom ustupaka a sve ispod „zaveta“ o nepotpisivanju priznavanja Kosova kao države, dobili su i institucije i adminstrativna granica stigla na korak o međudržavne, u toku su deobni bilansi i dalji tok događaja sasvim izvesno može dovesti do toga da „međunarodni faktor“ (i SAD i EU i Kina i Rusija pre svega) uopšte ne zahteva od nekakvog srpskog Kurte ili Murte potpis na sporazum o normalizaciji odnosa država Srbije i Kosovo jer su kroz „kosovski čvor“ gde su jedni favorizovali a drugi osporavali nezavisnost Kosmeta, ispunjeni ama baš svi njihovi i nijedan interes srpskog naroda. Prljava, podmukla priča u kakvoj su namesnici protektorata Srbije (pre svega Vučić i Tadić) sve vreme „sejali maglu“ kako bi odradili ono zbog čega su zaseli u fotelje a to je između ostalog „drobljenje“ Srbije na „meru“ beogradskog pašaluka uz stvaranje zavidnog resursa gratis radne snage svih profila i ogromne deponije prljavih tehnologija i toksičnih otpada. Tako to biva kada je kolektivno „obraz na akciji“.

  8. Koliko lazi ove gospodje. Pogledajte reakciju Vucica kada Tramp govori o preseljenju ambasade i sve vam je jasno.

  9. Je l ovo mama „čuvenog“ masera – mlađanog narodnog poslanika skupštine Republike Srbije u 21-oj godini ne radnog iskustva nego života?

  10. Reakcije arapskih zemalja su bile pozitivne?! Pa jel ova misli da smo mi toliko glupi da poverujemo u tu izmisljotinu? Isto kao da je rekla da je arapski svet naprasno prihvatio svinjetinu i alkohol u svakodnevnoj ishrani. Mada znam da bi i na to mnogi lobotomisani gledaoci Pinka klimali glavom u znak odobravanja i slavili uspeh Vucica.

  11. Predsjednik je postavljen na vlast od strane CIA-e i vreme je da se dug vrati.. Tante za kukuriku..

  12. „Preseljenje ambasade u Jerusalim nije konačna odluka….Mi za sada ništa nismo prihvatili i ništa nije potpisano. Ta tačka nije na našem papiru“, rekla je Suzana Vasiljević za TV Prva. pa onda …. Na pitanje kako su na premeštanje ambasade u Jerusalim reagovale arapske zemlje, Vasiljević je navela da su reakcije uglavnom bile pozitivne i da Srbija nema nikakvih zamerki….. i sta je sad istina…

  13. Ova Suzana mi je sumnjiva, sve se više meša u nešto što nije njen posao.

    Da nam to nije buduća premijerka ?

  14. Zašto Danas prenosi izjave savetnice za medije predsednika Srbije koja je data drugoj televiziji? Zašto je ona uopšte davala izjavu i njima?
    Zašto?
    Ona nije na javnoj funkciji.
    I ovo nije prvi put.

  15. Propiranje Vucica ovolikom kolicinom osoblja u veseraju, vec pet dana nakon, samo dokazuje kolikom se kolicinom svojevine , on oneredio u Vasingtonu.

  16. Sve pohvale za nase obavestajne sluzbe, koje su veoma cenjene i van granica nase zemlje.

  17. Skoro se nisam ovako nasmejao, koje službe? Ona koju vodi keramičar ili ona koju vodi neki od vulina?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.