Važno je posvetiti se omladini: Dragan Marković Palma, osumnjičen za podvođenje maloletnica, o osnivanju ministarstva za turizam i omladinu 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Dragan Marković Palma, osumnjičen za podvođenje maloletnica i žena u Jagodini, izjavio je danas u Skupštini Srbije da podržava osnivanje ministarstva za omladinu i turizam.

Kako je dodao u vezi da se delom o turizmu, „možemo da pokažemo da smo nešto novo napravili, a da to nije samo u Beogradu već i u nekoliko gradova Srbije“.

Za Beograd na vodi, rekao je Marković, to je turistička destinacija broj jedan.

„Nekada je kritikovana, a sada je broj jedan“, dodao je.

– Turizam je veoma važna grana, a ja to znam jer sam u Jagodini napravio turistički, nezaobilazan centar – rekao je Dragan Marković Palma.

Kada je u pitanju omladina, ovaj poslanik, koji je osumnjičen za podvođenje maloletnica i žena, rekao je da je važno posvetiti se omladini.

– Da naša prirodna pamet ostane u Srbiji a da kada je reč o veštačkoj pameti i robotima da malo sačekamo – rekao je Palma.

Ministarstvo za sport, istakao je, može da se pohvali rezultatima, ali, kako kaže, ne zbog ministra, već „predsednika Vučića koji je odlučio da izdvoji novac za, recimo, odbojkašice“.

– Ja sam čovek iz sporta, i znam koliko je teško obezbediti novac za klubove – rekao je lider Jedinstvene Srbije.

„Sve devojčice po gradovima Srbije“, dodao je, „sada će imati uslove da se bave odbojkom, jer je Vučić obezbedio sredstva“.

– Novo ministarstvo se zove za turizam i omladinu, je li tako Žiko? To podržavamo – rekao je Dragan Marković Palma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari