Veber: Tači u dijalogu sa Vučićem nema dobre namere za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Zbog cega se uporno pro-albanski lobisti nazivaju „strucnjacima za Balkan“? Kao da se ne zna za koga i za cije interese odradjuju Veber, ili Biber, Server, Dzozef i ostali „strucnjaci za Balkan“.

    1. U glavno vi imate ruski „strucnjaka za destabilizaciju Balkana“ i preko vas taj poso urade ODLICNO !!!

      1. @U.S of Albania

        Ono sto destabilise region unazad dve decenije je upravo to sto su oni koji placaju i Vebera, dozvolili velikoalbansko izivljavanje na Kosovu i u Makedoniji, stvaranje nekakvih albanskih paradrzava, delenje suverenih drzava po etnickoj liniji. Vec dvadeset godina u regionu vlada nestabilnost zbog te karikaturalne tvorevine na Kosovu koju cak ni Amerika, V. Britanija ili Nemacka ne uspevaju da legalizuju. Dvadeset godina vec ovakvi „strucnjaci“ rovare ali bez ikakvih rezultata. Toliko o tome cija politika i ko destabilise region. Da je ta politika dobra i prava sigurno je ne bi mogla opstruisati jedna Rusija.

  2. Okay Taci nebrini saljemo gospodin a Seselj umesto Gispidina Vucic.
    Sve okay?

  3. Po ovom nemcu svako nema dobre namere ukoliko nije na liniji interesa Nemačke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.