Veselinović: Vlast iz Srbije sprovodi novu satanizaciju Srba u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Dačiću i njegovom SPS -u daje za pravo to što su ga Tadsić i DS tetošili do te mere da su na kraju i upravljali DS-om! Pamćenje nas još služi!

  2. Strasna hajka se ponovo vodi na Srbe u Hrvastkoj, zaista nikako nda shvate da zelimo politiku mira i stabilnosti, a ne nasilja i podela

  3. Jedina i ispravna politika koju Srbija danas vodi je politika koja se svodi na mir!

  4. „…Dačića, Aleksandra Vulina, Miodraga Linte i Milorada Dodika…“ Njih proporcionalno najvise podrzavaju proterani Srbi, ovog Veselinovica niko … A Pupovcu je podrska autosovinista politicka smrt…

  5. Preoštra je ova ocena Veselinovića, čak mislim da je reakcija Beograda bila vrlo umirujuća. Naravno da se ovde niko, sem Kandić i još par njih, ne slaže sa odlaskom u Knin, ali je njihovo pravo da odluče, što su na kraju i uradili. A snimak koji je napravljen nakon gašenja kamera sa proslave i koji se pojavio u raznim medijima danas, sve govori, da li je Srbima bilo tamo mesto.

  6. Pa najveći udar Vučić je doživeo upravo sada od „svojih štićenika“ od preko Drine. Uskoro će i Dodik da ga izblamira.

  7. Administrator, zašto ne objavite moj komentar? Janko, pali traktor, pa nazad u lijepu tvoju. Ostavi nas na miru. Koliko si uzeo od Srbije? Reci narodu. Tvom narodu koji glasa za tebe.

    1. Ostavi Janka na miru. On je univerzitetski profesor po akademskom zvanju. Po tvom komentaru za tebe se ne bi moglo reći da imaš više od osnovne škole. U bilo kojoj normalnoj zemlji ti kao osnovac ne bi mogao da priđeš profesoru a kamoli da kritikuješ njegove izjave.

  8. Strašna hajka se ponovo vodi na Srbe u Hrvastkoj, zaista nikako da shvate da želimo politiku mira i stabilnosti, a ne nasilja i podele.Da Janko Veselinović ne želi da slavimo Oluju i u Srbiji. Da nij tužno bilo bi smešmo.

  9. Srbi u celom regionu moraju ostati slozni,jer svadje samo odgovaraju drugim stranama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.