Veselji: Nikad se neće pregovarati o promeni granica

Ostavite komentar


  1. Bojim se da pojedini albanski politicari nisu bas upoznati sa pregovorima, jedno je sta bi oni zeleli jedinstvenu nezavisnost Kosova a jedno je realno stanje gde albanska strana nece nikada dobiti sve sto trazi.

    1. Ne radi se o pregovorima nego o izdaji. Ostaje samo da se vidi koliko ce Vucic prodati i izdati. Zavisi koliko ce mu novca ponuditi.

    2. Jasno je da gospodin Veselji ima želje i prohteve, ali ne odlučuju oni o tome šta će biti deo pregovora. Mi želimo da znamo ko je ubio Olivera Ivanovića, želimo da naš narod ima prava kao i svi ostali, ma gde god se nalazili. Srbima na Kosovu je uskraćeno pravo na normalan život.

  2. Ocekivati dace Srbija priznati Kosovo,i pustiti uclanjenej istog UN.Onako evo seli smo evo vam.Stvarno su neozbiljni ovi Albanci.Oni moraju da se pomire sa cinjenicom.Niti ce oni iakd moci dobiti sever niti Srbija jug.A predsednik je jasno dao do znanja,dace zastiti nas narod i njihovu imovinu.Pametnom dosta.

  3. Da bi nas Evropa i svet gledali kao ozbiljnu zemlju, moramo imati jasne granice, to će biti od velikog značaja posebno sa ekonomske strane, imaćemo više investicija, bolji izvoz…

  4. Najbolje da se nadje zajedničko rešenje, gde će obe strane biti zadovoljne , i sačuvati se mir i stabilnost na KiM. Ipak dole živi veliki broj Srba i treba da se trudimo da ne ugrozimo dole njihove živote .

  5. Covek je upravu.Pa i kosovo nema granice sve dok nebudu prihvaceni od UN.Znaci nedele nista i ne pregovaraju o podeli granica,vec samo dobijaju nesto sto nisu imali.Nasa vlada ima hrabrosti da izadje u javnost sa tim.Tu hrabrost ce morati i Albanci nekako naci.

  6. Nema ovde dogovora,sve mi se cini.To kao da dodje komsija u tvoje dvoriste i kaze ovo je moj deo dvorista i otima ga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.