Vesić: Mišljenje svih članova Predsedništva je da mandatar treba da bude iz SNS 1Goran Vesić: Foto FoNet/Milica Vučković

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je mišljenje svih članova Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da mandatar za sastav nove Vlade Srbije treba da bude iz redova te stranke, čija je izborna lista osvojila apsolutnu većinu broja poslaničkih mesta u republičkom parlamentu.

Vesić, koji je i funkcioner SNS-a, za današnje izdanje Kurira rekao je da su ciljevi nove Vlade određeni izbornim programom i obećanjima koje je lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ dala građanima u izbornoj kampanji.

Na pitanje da li će i u novoj Vladi ostati na ministarskoj poziciji, Vesić je odgovorio da to „nije pitanje za njega, već za mandatara za sastav vlade“.

Povodom ponovljenih lokalnih izbora u Beogradu, Vesić je rekao da je „za Beograd važno da vodi istu politiku kao Vlada, jer su najveći beogradski projekti u stvari republički“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari