Sagovornici Danasa o nestranačkim kandidatima koji bi mogli „na crtu“ Vučiću

Vesna Rakić Vodinelić, Savo Manojlović, Vladimir Kostić, ili…

Ostavite komentar


  1. Draga gospodo,nemojte se baviti predsedničkom kandidaturom,pročitajte Ustav i videćete da je to u suštini protokolarna funkcija.Svu energiju opozicija mora tražiti u osvajanju parlamentarnih izbora.Tu su ključne poluge zakonodavne i izvršne vlasti.U tom slučaju,bez obzira,ko je predsednik nije od bitne važnosti.

  2. Savo pobeđuje Vučića. Marinika isto ima šanse jer je žena i povukla bi ženski deo biračkog tela ali neće biti kandidat jer bi onda Narodna Stranka bila skroz u senci. Konačno zanimljivi izbori.

  3. A profesora Vladimira Vuletica niko ne pominje !? Bolesna i sramotna sujeta „akademskih“ mediokriteta.

  4. Kako vecina glasaca vlasti glasa iz interesa, ako je nestranacka licnost vazno da bude mladji od Vucica. Pre 25 godina jedan od mogucih protivkandidata Milosevicu trebalo je da bude bivsi guverner NBS Dragoslav Avramovic, koji bi zasigurno izgubio izbore, zato sto bi biraci vlasti imali izgovor ‘glasam za Milosevica, jer je mladji’. Kandidat treba da bude izabran tako da se ne ostavi prostor biracima vladajuce koalicije za bilo kakve izgovore.

  5. Navedeni kandidati su smesni…… Klaster 4 znaci Vucic vlada jos minimum 5 godina… Opozicija ce da dobije prostojan broj glasova jer im je to Vucic dozvolio kako bi marginalizovali potencijalno pojavljivanje nekih novih lica i da sprece da se desi revolucija…..

  6. Slusao sam i citao sve navedene moguce kandidate za Predsednika Srbije sto ih spominjete. Tvrdim sa sigurnoscu da jedan covek koji nije ovde pomenut, a koga sam isto tako slusao sa njegovim programom ima to znanje, intelekt, hrabrost , moralne osobine i sve sto je potrebno za to mesto, Njegovo ime je Milos Jovanovic, Samo ako se on kandiduje izlazimo na izbore i moja porodica i ja, Tvrdim da ce uprkos blacenju od strane prorezimskih tajknuskih medija pobediti.

  7. I ja kao i neki komentatori ovde mislim da bi Savo Manojlivic ili Bozo Prelevic bili idealni kandidati .Bozo mi vec dugo vremena figurira u glavi kao idealan kandidat, posten, obrazovan,poznat u javnosti, u zrelim godinama. Savo takodje obrazovan, mlad, lepo izgleda sto je i vremenu selfija i drustvenih mreza mnogo bitno. Njegova jedina mana je sto je mlad ali zbog gore navedenih razloga bi imao sanse. Sta moze naprednjacka masinerija da nadje ovoj dvojici? Odgovor je nista, Bozi svakako nista ne mogu da nadju , Savi jedino to oko stipendije ali to kod dela neobrazovanih biraca. Imajte u vidu i medije, cim se oseti da Vucic moze da padne, cim osete krv, otvorice svoja vrata

  8. @Bgd, zbog tog inata tu smo-gde smo. A na dnu Evrope smo. Naši preci se prevrću u grobovima jer je njihova maksima bila „Od inata-nema goreg zanata“. Bila je bazirana na viševekovnom znanju i iskustvu. Inat je proizvod plitkog, ograničenog uma.

  9. Savo ili Marinika. Za ostale ne bih glasao ni kad bi me bičevali. Za Vladimira Kostića ni porodica ne bi glasala.
    Savu bi glasao zbog mladosti , energije , obrazovanja.
    Mariniku zato što ta žena stvarno deluje neustrašivo. Bolesniku treba takav protivnik, koji je na njegove prostakluke spreman da odgovori ubojito, ali na fin i razumljiv način.

  10. Koji god, od j bude izašao na crtu bolesniku , sigurno je bolji od njega. Lošijih nema. Ali , ako , i pored toga on pobedi , to je znak da smo mi, ustvari , bolesniji od njega…

  11. Predsednika bira SRBIJA, ne Beograd. Ko je ta ličnost..? Uz manjak informacija (TV) koga to narod Srbije vidi sem njega?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.