Viola fon Kramon: Treba nam proevropska Srbija

Ostavite komentar


  1. Da, ali trebaju i proevrposki EU poslanici a ne srbofobni. Indikativno je kako je V. fon Kramon reagovala na to da Srbija nece otvoriti novo poglavlje a kako je reagovala na nezapocinjanje pregovora EU sa Albanijom ili na to da ni sada nisu ukinute vize za „velikoalbansku „republjik kosova“.

  2. To vama treba ali biće tek kada se naviknete na vlasti lažnih komunista i demokrata u isto vreme a takva vlast zove se Diktatura “ proletarijata “ ( onih koji bez gaća zđu u vlast pa se tamo bogate i drže kao pijani za plot).

  3. Nema šta da se vadi bila je jasna da jasnija ne može biti i čak pojašnjenje je katastrofalno. Ravnopravan put u EU ne može biti za Kosovo i Srbiju jer Srbija je svetlosnu godinu ispred Kosova. Ali Doris Pak i Viola će snositi posledice (a očigledno je da je neko viši opomenuo Violu ) jer očas posla možemo baciti u vodu sve što smo do sada uradili i pnuditi tešnju saradnju sa Rusijom i Kinom.

  4. Pored toga da je izvestilac EP za Kosovo, Viola von Cramon -Taubadel je i članica Delegacije EP za saradnju sa Srbijom, pa bi bilo dobro, da kada se o njoj izveštava, da se navedu obe njene funkcije.

  5. Faktor ozbiljnosti javne ličnosti se dobije kad se broj izjava pomnoži sa brojem pojašnjenja, razjašnjenja, ispravki i prepravki. Što veći broj, to gluplji političar.

    1. @Posmatrač sa strane

      Mnogo lakse nego pretvaranje feudalno-mafijaske Milogorije u pravu, pro-evropsku drzavu.

  6. Viola je Albanski lobist.Ko razmišlja o zapadu kao nekakvoj demokrati i pravdi mora dobro da se preispita.Živim u jednoj Evropskoj zemlji gdje ta ljudska prava i demokratija polako nestaje.Važno je da su sve zapadne bogate zemlje kupile unapred vakcine da svoje stanovništvo mogu vakcinisati 5 puta.(samo primer).

  7. Не може јаре и паре. Очекујете од грађана опредељеност за ЕУ а са друге стране пружате подршку власти штогод радила у замену за одрицање од КиМ, а чудите се већинској наклоности грађана Русији и Кини?

  8. Dobro je,gospođo,da i vi prođete kroz „toplog zeca“,da osetite „poevropsku Srbiju“.

  9. Trebaju nam pro-evropski Evropski parlament, pro-evropski EU poslanici, pro-evropske EU institucije, ista pravila za sve a ne ovakve, blago receno, lobistkinje kao sto je Viola fon Kramon koje EU institucije iskoristavaju za nametanje svoje, jednostrane, licnim i nacionalim frustracijama opterecene politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.