Više stotina mladih šetalo na Limanu – zastava sa likom Vučića i slogan SNS

Ostavite komentar


  1. Pricate o predaji. Kosovo ne zavisi od Srbije i njenog priznanja. Izgradili su drzavu, puteve, vlast. U svakoj prodavnici se izdaju fiskalni racuni. Treba teziti nacionalnom pomirenju ako zelite Srbima na Kosovu dobro. Mada ove organizacije i protest su cisti SNS-ovi skupljaci glasova

  2. U Bosnu ..pa setajte sa one strange Drine.Ovde step mnogo setali I doveli Nas na dno Evrope.

  3. Veliki broj ucesnika sakrivenih lica, sto maskama sto kapuljacama. Ako je ovo iz patriotizma zasto se kriti?

  4. Fasisti!!!
    Nadam se da nece se predavati ili pobeci,da konacno zavrsimo i ocistimo se extremizma…

  5. Meni je samo krivo sto ovi omladinci i dalje veruju da time sto ce da nose sliku ‘antihrista’ sa njegovim parolama da za to dobiju neki vid posla i slicno…

  6. Svima njima kada dođe sloboda uvesti zakonom doživotan atimafijaški dodatni porez na zarade i penzije. Pa izvoli, služi mafiji.

  7. Niko ne kapira. Ovo je tehnologija vladanja i svakodnevne borbe za svaki glas na budućim izborima. Ovo konkretno rade da bi držali povlašćenu masu koja zavisi od sns spremnu da glasa i talasa.Da ne budu lenji. Da obavezno uzadju u nedeljno jutro i glasaju. Ovo su sunlimirajuće parole (kao pobeda nije izvesna zato obavezno izadjite svi na glasanje).

  8. Šta je problem. Svako ima pravo na mirno izražavanje svojih stavova. I zašto farbanje fasada nacionalnom zastavom predstavljaće kao zločin. Svuda je to za ponos. Kome u Srbiji smeta srpska zastava zaista ima problem sa samim sobom ili je iredentista a to je protivzakonito. Ta vam šema više neće proći, dosta je bilo.

  9. Bilo je to neko vreme I u nekadasnjoj nemackoj kada se pod plastom patriotizma pokazivala sila jednog politickog pokreta. Bilo je cak I udruzenje mladih koje je vrsilo ulicne pritiske. Posle su razbijali kafane, prodavnice pojedinih komsija za koje je vodja rekao da nisu za njih. A dalje je sve istorija. Ovo sada je sadasnjost.

  10. Mogu da šetaju do izbora,u Bg će pući jer će svi da izađu i da skinemo i ovu bagru sa vlasti,razne Majkane i zemare što su se obogatili

  11. Svi srećni što su tu. Kapuljača preko čela i maska natakarena do kapuljače da mogu da ih prepoznaju prijatelji i porodica.

  12. Beše jednom jedna partija koja je imala svoju omladinu i vođu kome su se klanjali.Fali samo spaljivanje knjiga i pravljenje spiskova,a neistomišljenici su već obeleženi bojom samo im traka fali.

  13. Ovo je zločin prema najmlađima i SRMOTA za SNS, ako uopšte imaju obraza! Veoma napreDNO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.