Vjosa Osmani: Tražili smo od Ukrajine da prizna Kosovo, i sami smo bili žrtve genocida

Ostavite komentar


  1. Vjosa Osmani: Tražili smo od Ukrajine da prizna Kosovo, i sami smo bili žrtve genocida

    Kakve bre „žrtve genocida“ ?
    Srbija ne priznaje ni GENOCID za koji postoje presude medjunarodnih sudova a kamo li da prizna vama da ste bili „žrtve genocida“ koji ni nemate „ništa napismeno“ ?

  2. “Kada Nuši srpsko groblje ruši, pomaže mu Gaši jer se Nuši plaši.”

    Ovo je pesma od pre 30+ godina jer otprilike toliko traje vaš teror nad srbima.

  3. Srpska proslost je i Kosovski boj kako da je Srbi zaborave, i to da je Skadar bio sjadiste srpskog kralja, vi Albanci emate sta zaboraviti jer dodjoste odnekud i oteste polako mnogo Srpskog dobra, shvatili smo da ste previse oteli i ne damo vise

  4. Za ovih črtvrt veka okupacije albanci/zapad su pokazali kako izgleda „multietničko, demokratsko“ Kosovo, i svaki dan to pokazuju. Jeste, bili su žrtve „genocida“, zato ima toliko albanaca na Kosovu, a srba slabo.

  5. Da li se pod genocidom nad Albancima na Kosovu i Metohiji smatra, da su u to vreme doživeli procvat na svakom planu i povećanju njihove brojnosti, gde su više imali prava nego u svojoj matičnoj državi Albaniji? To o genocidu nad njima mogu verovati samo oni koji su im dali i državu pravdajući svoja zlodela. Svi pošteni koji i malo poznaju SRBE, znaju da Srbi i Srbija uvek su bili na pravoj strani za razliku od njih i njima sličnih.

  6. Ova siptarka Osmani o kakvom genocidu prica pokorili su srpsku teritoriju sa 100,% sroskog stanovnistva a sad gde su Srbi sta radite orotiv srbima ti si zeno za lecenje pricas nebulozu lazes obmanujes siris neistine kosovo i Metohija so vekovima i vekovima bili srce Srbije

  7. Izem vam priznanje Kosova Srbija nikad nece priznati Kosovo. Osmani je obicna zmija koja se ulizuje Zelenskom sam Djavo eto sta je ona

  8. Kako se brzo zamene priče, oni koji su ubijali starce i civile početkom 98 po selima Kosova i Metohije hoće da postanu žrtve. Možda će neko i da vam poveruje u to ali ja neću.

  9. Priča žena kako njoj odgovara.
    Nadam se da će jednog dana Srbija uspeti da očisti svu gamad koja se trenutno nalaze na srpskoj zemlji koju su uzurpirali uz pomoć svetskih moćnika.
    Počistiti gamad da ne ostane kamen na kamenu baš onako kako zaslužuju, da plate za sve ove godine patnje, tuge, muke i bola koje preživljava raseljeni srpski narod kojem i sam pripadam i znam kako se osećam bespomoćno i poniženo…

  10. Ako Ukrajina nije priznala Kosovo,ne znam šta će samoproklamovana predsednica tzv države na samitu u Tirani.A,to njeno i da se na Kosovu sprovodio genocid,ne znam na koga je mislila.Znam samo da je srba sve manje na Kosmetu.Možda je mislila na to genocidno čišćenje naroda koji tu vekovima živi.

  11. Kada budu hrvati priznali genocid pa bosanci sa handzar divizijom pa bugari sto su nas bacali u jame pa turci sto sagradise kulu od kostiju nasih predaka kada prizna Austrougarska sav onaj narod bačen pod Novosadski most priznacemo i mi naše grehe ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.