Vlada Hrvatske: Govor Aleksandra Vučića jalova provokacija

Ostavite komentar


  1. Ko misli da je majstor Vucic za mir,taj se grdno vara. On je samo privremeni daljinski upravljac EU da bi se resilo Kosovo. Da li ce on moci da opere svoju proslost? Naravno,nikad.Cim se ovo zavrsi i majstor Vucic ce putem Milosevica.

  2. Na vasu nesrecu jedino Hrvati imaju presudu o agresiji a veoma bi boleli da ste pobedili Srbiju ali na zalost i to je laz „pobedili“ ste i to u odnosu 220 hilj. „hrabrih bojovnika“ potpomognuti NATO avijacijom protiv 16 hilj. Krajisnika.Pa ste onda platili 32 miliona eura i uz pomoc amwrikanaca koji nisu hteli da budu optuzeni za najvece etnicko ciscenje posle WWII dobili „cistotu“ gradjanskog rata u Hrvazskoj.Za ovakve tvrdnje treba vas stalno podsecati da ste jedini koji su drzavu dobili na principima fasizma iz NDH.Na zalost u Srbiji postoje pta kolona kao i ovakvi listovi koji zastpaju americke interesr u Srbiji
    a predstavljajuci ih kao srpske.

  3. Ustaška Hrvatska neće nikuda stići ,to što zločine slave kao pobede (uz pomoć SAD) i Jasenovac nazivaju „sanatorijumom“,ozbiljno će im se „obiti o glavu“ !

  4. Boli Hrvate istina, niko nije velicao politiku Milosevica , ali da je bio lider jeste , nazalost ali jeste kad je imao podrsku u Srbiji 70 / naroda.Sad sto je omogucio da se viori Hrvatska sahovnica , a da vise Srba tamo nema to je vec druga stvar . Vucic je streptomicin za Hrvate jer njegova poltika u svetu i podrska koju ima , kao i napredak Srbije u svakom pogledu jednostavno ne mogu da se ofrkeste i ne znaju sta ih je snaslo!!!

  5. Nemaju Hrvati vise ni jednog aduta , sve im je Vucic izbio iz ruku pa sad okrecu izmisljaju menjaju kontekst govora reci itd. Ljuboran Hrvatski narod sto nema takvog politicara i vodju , a politicari u Hrvatskoj svaki dan vide da je vucic lider n aBalkanu i hoce da puknu od muke.

  6. Po čemu bi se Hrvati zvali Hrvatima kad ne bi paničili? Ali treba ih ipak razumeti, hiljadu su godina bili slugama i robovima meltačkim, austrijskim, mađarskim, srpskim. Zaslužili su da budu malo ušuškani između EU i NATO. Samo da ne ponovo ne krenu u kakvu avanturu za Nemčkom pa da ih ponovo vadimo.

    1. Pristrasan si, Horvate. Zaboravio si Turke samo zato da bi ispalo kako su Hrvati genetski Evropljani.

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 7

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.