Vlada Kosova: „Divlja kampanja Srbije kriva za rezultat glasanja u Interpolu“

Ostavite komentar


    1. osvesti se, oni su drzava sta god mi mislili, ili nas vodja hteo, istina je bolna ali tako je

    2. Ako ne verujes da je Vlada Kosova u Pristini,daci i potverdi…Samo nemojte da zoboravite Pasaport,KOSOVA jeste REPUBLIKA!Hvala komsije iz Serbije!

  1. Ovo je bitno za Srbiju, to je dokaz da bez nas ne mogu rešiti problem i samim tim mogućnost da nešto dobijemo. “Danas“ mora biti objektivan i na taj način tretirati ovu vest

  2. Ako bilo gde postoji divljaštvo ono postoji na Kosovu i Metohiji a glavni i jedini nosioci tog divljaštva su Albanci. Tu činjenicu nisu mogle da ublaže, kako pritisci tako i dolari SAD. Nije pomoglo ni divljačko uvrtanje ruku i ušiju kao i „podmazivanje“ svetske sirotinje.Nisu pomogla obećanja u obliku one „ameručke šargarepe“. Neverovatno je sa kakvom upornošću SAD, i ostale „visokocivilizovane“ države, trpe i pokušavaju da prikriju teror koji Albanci sprovode, prvo nad Srbim,a na Kosovu i Metohiji a potom i na pojedince iz medjunarodnih organizacija koji se nalaze na Kosovu i Metohiji. Nemoguće je da taj projektovani i dobro organizovani kriminal i teror ne vide zvaničnici SAD. V.Britanije i najveći broj država EU?! Da li se radi o strahu od reakcije Albanaca ili je posredi samo lukrativna delatnost onih koji su poslati da budu nepristrasni, pa su, umesto objektivnih posmatrača i izvestilaca, pronašli lepotu u narko dolarima.

  3. Serbija bio je neprijatelj Albanskog Naroda i Kosova…!Smirite se,to se zna od vekovima…da Albanci nikada nisu verovalji da je Serbija ,,njegova derzava,,(sic!).Sta dalje…smirite i,pored naroda Eurpe e sveta,hajde promenite ,,stav,,ne ludskog prema Alabanskog Naroda,koji nema,bas nista nema uajdenicki kao dva naroda u tlu Balkana!Savaki na svoje…nema vise Dobar Dan….Nego:MIRËDITA!Prema toma,svaki na svoj…!!!

    1. Vama je mesto u Maloj Aziji ili, još dalje. Čim doznate odakle ste došli, i gde su vam koreni, poslaćemo vas na vaše. Tamo možete da MIREDITATE do mile volje. Teror i divljaštvo jednom moraju da nestanu sa tla Evrope. Možete da birate Malu Aziju /ili još dalje/ ili Veliku Britaniju koja je 1912 godine napravila Albaniju sa namerom da ta država bude „Trn u peti Evrope“ odnosno, da vas Englezi mogu koristiti kao svoje pudlice kad god im se prohte.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 9

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.