Vlada Srbije poništila odluku Prištine

Ostavite komentar


  1. Pristina ce uraditi bilo koji potez samo da naskodi Srbiji.Medjutim nasa vlada je bila spremna na sve njihove katatrofalne poteze i uvek nadje resenje.Kao sto ni Trepcu nisu uzeli,tako nece uspeti ni ostalu imovinu!

  2. Da li ima razlike izmedju njihovog upisivanja i naseg ponistavanja,osim za toliko sto su oni u prednosti pa upisuju ono cime raspolazu dok im mi ne dozvoljavamo da to bude njihovo.Valjda treba nama da placaju rentu?!Ovo nije normalno,lici na Jazavca pred sudom samo sto nece imati srecan kraj jer ce pobediti veci i jaci dok se mali oko mrvica gloze.

  3. Vlada Srbije ponistila…………? sta…? svoj legalitet u nezavisnom Kosovu? Sta bese sa ZSO?
    kao I SAO u Hrvatskoj? Srpsko-srbijanski politicari ne shvataju da su impotentni kao I njihovi ““sponzori““ – poglavnik Irinej, komesar Dodik. Uzdajte se u ““famozne““ Ruse do sopstvenog unistenja.!
    P.s. DANAS- Ako ste ““slobodni““ objavite ovo! Bez anateme Vucica & SPC-e!

  4. Zasto bi se ponistavalo nesto sto je nistavno? I na sta lokalni organi ionako nemaju pravo? Ako ih ne priznajemo kao legalne, zasto bi se bilo koja njihova "odluka" ponistavala? Nesto je nelogicno. Moze se ponistiti odluka nekog nadleznog organa od strane viseg nadleznog organa, ali ovo nije taj slucaj, nikako. Ovim ih zapravo priznajemo, jer, eto, radili pa pogresili pa mi ponistavamo. Veoma nespretno…

  5. Kolači su kod njih, a kod nas je recept kako se jedu. Evo i ja imam tapije za zemlju i dvorište gde nam je bila kuća pre nego su je uništili, ali Albanci koriste zemljište bez ikakve nadoknade, a neće ni da je kupe.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.