Vlada Srbije usvojila deklaraciju podrške Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


    1. Deklaracija nepostojeće, lažne i nelegalne vlade može se sažeti u sledeće : Kosovo damo, „acu srbina“ ne damo !

    2. Da je Ana Brnabic zavrsila makar gimnaziju, umesto kursa engleskog jezika znala bi da VLADA DONOSI PLATFORMU, a ne deklaraciju podrsku o bitnom pitanju za drzavu koju zastupa ovlasceni predstavnik Srbije.
      Ali u Srbiji se desio akcident. Dvorske budale zasele su na presto, pa mi pucamo od smeha, dok ne poludimo. A, posle zna se sta sledi.

  1. Ovo k’o da je izvod sa sastanka CK KPJ (Centralni Komitet Komunisticke Partije Jugoslavije), negde krajem sedamdesetih.

      1. Rekoh vam ja ljudi da nas zajahala komunoradikalska pošast.

  2. Vlada srbije ne postoji, nije legitimna, nije izglasana niti ima mandat da donosi bilo kakve odluke, zakonski i ustavno.

  3. Još jedan prilog istoriji srpskog ulizištva.
    Ovim tužnim klovnovima je mandat istekao još pre dva meseca, a ovom tragikomičnom deklaracijom sa samo šlihtaju Šefu nadajući se da će ih se setiti kad se vrati iz SAD.

  4. Vlada koja ne postoji jos od aprila daje kao podrsku Predsedniku Vucicu koji nema Ustavna ovlascenja da donosi odluke, vec je to u nadleznosti Narodne Skupstine ili naroda na Referendumu. Ovo je pomeranje granica uvrede ljudskom mozgu.

  5. Ma koja Vlada Srbije? To telo ne postoji, jer nije formirano, a starome je odavno istekao rok! Ko se ovde pravi lud?

    1. Podrska koju daje sam sebi? Ha, koliko ste vi svi „napredni“ urnebesni…neverovatno!

    2. A i tu si BB, gde slika Njegova tu i ti! Ne znam kome je draže, meni kad vidim tvoj poltronski komentar ili tebi kad vidiš Njegovu sliku

    1. Pa nije deklaraciju napisao senat SAD-a, ili vlada EU-a pa da bude znacajna. Ovi bi ga podrzali i pisali mu deklaraciju taman da ih sve naguzi na sred Beograda. Tako da ta podrska je samo jos jedan izraz poltronstva i nista vise.

  6. Uvek isto! Svi se čudimo, šegačimo, veselimo, a potpisi i odluke se samo nižu! Ako se ne slažemo sa aktivnostima nepostojeće nam Vlade Srbije i predsenika nam AV, moramo zahtevati jasno distanciranje svih opozicionih političara od tih deklaracija i neustavnih i nezakonitih potpisa. Molio bih istinite opozicione političare da jasno i glasno kažu građanima Srbije ali i svetu da kada sadašnja vladajuća garnitura ode u istoriju (kao Milova u CG) svi njihovi potpisi i dogovori će se brisati, postaće ništavni, neće više važiti jer nisu obavljeni u skladu sa Ustavom Republike Srbije i nisu po ni kojem zakonu Republike Srbije. Ako je to tačno kao što opozicioni prvaci tvrde! Neka pripreme čvrsto utemeljenje te izjave i neka se svet i svi koji pidržavaju režim AV zamisle da li je to baš lepo šurovati sa kršiteljem Ustava! Samo što se ja bojim da je opozicija ostavila našeg predsednika da odradi ono što bi i mnogi među njima morali da su na njegovom mestu! Dakle, neka se distancira ko sme!!!

  7. Ovo je poruka za spoljašnju upotrebu, Trampa.
    Samo što Tramp nije naivan.
    Vučić posle ovako kriminalnih izbora nema legitimitet za pregovore o KiM.
    On nema podršku gradjana Srbije.

    1. Kako nema, njegova lista je dobila skoro dva miliona glasova, a oni koji su bojkotovali su dobili oko 7 posto, što nije više od 450 000 glasača, što je razlika izmedju broja izašlih na izbore 2016.godine i 2020.godine.

  8. Treba neko da me zagolica da se bar jednom slatko nasmejem.Jedino sto shvatam je da zivim u zemlji cuda sa ne tako vestim carobnjakom na njenom celu!!!!!!!!

  9. Nisam čitao, je l’ može neko da mi kaze da li je gospođa Brnabić izjavila podršku u ime svih građana, recimo i u moje ime, ili samo nekih? Jako mi je bitno da saznam da li sam za Vučića ili ne. Hvala.

  10. Verujemo u predsednika, Vucic ce uciniti sve sto je u korist Srbije i srpskog naroda.

    1. Zašto za sebe govoriš u prvom licu množine? To je jedan od dokaza da čovek nije sasvim pri sebi.

  11. Vučićeva sposobnost da iznese ovaj razgovor je na visokom nivou, zbog toga i ima podršku ne samo našeg naroda nego i velikih svetskih lidera.

    1. Meni je jedino logicno objasnjenje nedostatak intelekta...ne znam kako drugacije da ukapiram toliko poverenje i idolopoklonstvo kaže:

      Jeste, eno polomise se. Sve znbog njegove sposobnosti. samo zaboravljas da on tamo ne ide da drzi miting vama botovima vec ce pregovarati sa ljudima koje zabole za njega. To sto on ovde lumi glavnog baju vama „podguznim muvama“ mu ne daje na znacaju cak ni u Srbiji, a preko granice je smesno. Samo ne znam cime vas hrane da ste toliko zaludjeni ovom spodobom. I ne znam cime vas konkretno on toliko odusevljava i impresionira? Vama botovima ce ocigledno trebati jedna dugotrajna kolektivna terapija kada on padne da vam se ta dva grama mozga koje imate ponovo stave u funkciju.

    2. Podrška „velikih“ lidera kao Lukašenko, Borisov, Orban, Maduro, će mu mnogo žnačiti, naročito kad bude u zatvoru.

  12. Meni vise bode oci to sto ne znam na osnovu kojeg akta ili odluke Skupstine je predsednik Republike dobio ovlastenje da vodi pregovore u ime Republike Srbije jer po Ustavu to nije njegov posao niti ima ustavna prava da se bavi spoljnom politikom. Spoljnom politikom se bavi Vlada Srbije. Predsednica Vlade umesto da se zapita sto sedi u Bgd dok se vode ti pregovori daje podrsku osobi ciji to , po zakonu i Ustavu , to nije posao. Sve naopako.

    1. U pravu si potpuno, ali to što ti kažeš je čita teorija, a praksa u Srbiji je nešto sasvim drugo, što se iz priloženog lepo i vidi! U praksi Vučić je Šef i dodelio je sebi sva živa ovlašćenja, a Brnaba može samo da mu poželi „Šefe, srećno ti bilo!“
      A sad bez šale, da li uopšte možeš da zamisliš Brnabu da vodi nekakvu međunarodnu delegaciju na pregovorima koji su makar samo 1% važni kaliko progovori za Kosovo? Ja ne mogu, ni pored najbolje volje i mislim da bi Brnaba detonirala već u prvih 15 minuta pregovora.

      1. A jel mozes da zamislis Vucica da vodi nekakvu međunarodnu delegaciju na tim istim pregovorima. Ko da je on sposobniji.

    2. Zato i nisu formirali vladu, da bar bukvalno ne krse ustav i zakone zemlje.

  13. Ovi naprdnjaci su se pogubili i u vremenu i u prostoru. Lazna predsednica Vlade, lazna Vlada Srbije, lazni ministri iste te lazne „vlade“… ko bre koga vise za . . . . va u ovoj razvaljenoj kobajagi drzavi. „Podrska“ predsedniku AVdolfu Vucicu naprdnom fireru u cemu, u izdaji ili …? Ova je zemlja definitivno zrela za temeljnu rekonstruciju + lustraciju ili je zrelija svom izceznucu.

  14. Bolesno, bezumno sa stanovišta zdravog razuma nepotrebno podaništvo,
    Ne postoje, niti su saopšteni javnosti u Srbiji: pravni akt, odluka…bilo šta, kojim je vučić ovlašćen da vodi pregovore o Kosovu, ne postoje smernice Skupštine ili vlade za te pregovore, ne postoji plan o Kosovu koji su usvojila Skupštine i/ili vlada.
    Jednostavno, vučić je uzurpirao vlast, privatizovao i lično prisvojio državu Srbiju, nepošptujući, pri tom, Ustav i zakone kao ni državner institucije.
    A bolidi u vladi usvajaju nekakvu deklaraciju!?

  15. Ovo je nesto najsmesnije sto sam mogao ocekivati od drzavne uprave!
    Nekakve podrske nekom predsedniku. Pa mi jos nemamo vladu,ko je onda podrska?!

  16. „Vlada Srbije usvojila deklaraciju podrške Aleksandru Vučiću“
    Koja vlada? Srbija nema vladu, ima samo nekakve osobe koje se lazno predstavljaju kao „vlada“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.