Vladajuća većina ne voli Danas

Naš list - najneomiljenije novine vladajuće većine u Narodnoj skupštini

Ostavite komentar


  1. List Danas je jos jedini list gde mozemo procitati i saznati da nam ruze necvetaju kao sto nam to AV prestavlja svaki dan. Zato nemojte posustati jer onda cemo stvarno biti u totalnom medijskom mraku.

  2. Нормално да не „ваљате“ када уопште не личите на Информер, Ало или Пинк. Њима је то репер „доброте“ неког листа или медија. Када будете и ви почели да лупате глупости као споменути, бићете „добри“, овако….Ипак се не мењајте, барем имамо неки лист где можемо да прочитамо шта мисли и нормална Србија.

  3. Ali stvarno treba da si mnogo beskrupulozan da izjaviš da SNS nema nigde na televiziji, a lidera opozicije svaki čas. Svaki normalan gradjanin Srbije bi trebalo samo na osnovu ovakve izjave da shvati na koji način ovi vladaju, koji se lažima i manipulacijama služe. Kad laže sa ovako očiglednim i lako proverivim stvarima, šta li rade tamo gde mi gradjani nemamo nikakav uvid u dogadjaje.

  4. Одлично, то значи да вас читају и да се редовно информишу како је у Србији стварно стање, а не оно које им сервира њихов велики вођа и његови полтрони.

  5. Gde nestade kucno vaspitanje i lepo ponasanje, pa pogledajte Marica, Informer, TV pink, jedno desetak tzv raznoraznih analiticara samo kruze i napadaju moram da kazrm takodje TZV opoziciju, ponegde se cuju, i u Danasu, a onda pogledate ponasanje AV prema novinarima Danasa i one koji postove pitanje koje mu ne odgovara, pa to je lepo receno sramota, kad bi mogao da nateram sest sedam poalanika SNS- a da pogledaju sta pricajju u Skupstini verovatno bi bar pocrveneli kad su sami, toliko od mene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.