Vladanka Malović poručila građanima da odole provokacijama lidera SZS

Ostavite komentar


  1. Ko je uopste ova i kojim gradjanima porucuje?!?Gradjani su na protestima tri meseca.Misli li na one gradjane koje razvoze autobusima po Srbiji?!?

  2. Ako sa vama moranmo u buducnost , onda molim bez nas normalnih 😉

  3. Srbija nikad nece spustiti glavu pred fasistima, siledzijama i lopovima, pa nece ni danas da cuti nad nasiljem SNS, Vucica, raznih Zelja,Jutki, Batinasa brace Andreja, ilegalne gradnje, robovske radne snage,privatnih poligrafa, Ne slobode medija, laznih „patriota“, namestene“statistike’, rasprodaje svih resursa;vode,zlatnih rudnika,naj boljih oranica, i svega sto je vredno u zemlji Srbiji. Dosta je laznih „seika“ iz UAE… Naj zalosnije je sto se Srbija prazni od skolovanih i pametnih a ostaju samo SNS glasaci. Eto to je Srbija danas, gospodjo

  4. A sta kaze Malovicka na Vucicevu saradnju sa Klintonom i Blerom? Da narod odoli i tome?

  5. Srbiju je na stub srama u svom današnjem intervjuu stavio tvoj šef, nazvavši je fašističkom, istina nije mu prvi put, dokazao se i praktično devedesetih.

  6. Pogibija nevinih ljudi u helikopteru. Ubistvo nevine žene na naplatnoj rampi. Samoubistvo radnika Goše. Pokušaj ubistva novinara u Grockoj. Seksualno nasilje umobonika nad ženama u Brusu. 53 radnika poginulo na radnim mestima 2018. Poginuli putnici i deca na pružnom prelazu. Bežanija glavom bez obzira iz zemlje. Sa razvaljenih šina se, pored naseljenih mesta, valjaju cisterne natovarene najopasnijim otrovima. Čuvar u Savamali naprasno umro od infarkta za vreme divljanja esensovske rušilačke falange… ima još mnogo. Pitanje za Vladanku i sve režimske sluge: gde vam je obraz?

    Takvima, kao što ste vi, Čika Jova Zmaj je odavno spevao stih:

    Nemaš karaktera.
    Jel’ da ti je žao?
    A i da ga imaš —
    pošto bi ga dao?

  7. „ljotićevsko-tajkunskog ološa“ – Vaš rečnik je strašan. Ovakav rečnik nije imao ni Milošević. Sramite se gospođo. Šta li Vas tera da se tako izražavate. Učitelj? I ja jo crnje mislim za Vas. Vi ste šljam. Molim da mi se ovo objavi jer ako zvanični predstavnik države to može da kaže o meni, mogu i ja da kažem za njega.

  8. Petar Jovičić poručuje građanima da odole provokacijama lidera SNS.

  9. Zašto opozicioni lideri guraju narod u nasilje ,zašto ne shvate gde im je mesto.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela 10

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela

Samo šest meseci je Aleksandru Vulinu, osnivaču Pokreta socijalista i “tvorcu srpskog sveta”, trebalo da se vrati na državnu funkciju. Njega je mandatar za sastav Vlade, Miloš Vučević, predložio za potpredsednika nove vlčade Srbije na mesto potpredsednika Vlade bez resora, što delu prozapadno orijentisane javnosti nije dobra vest.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.