Vladanka Malović poručila građanima da odole provokacijama lidera SZS 1Vladanka Malović Foto: Miroslav Dragojević

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović poručila je danas svim „pristojnim“ građanima da ostanu mirni i odole „provokacijama ljotićevsko-tajkunskog ološa“ koji bi da uništi budućnost Srbije.

„Srbija nikada nije spustila glavu pred fašistima, siledžijama i lopovima, pa neće ni danas da ćuti nad nasiljem Obradovića, Đilasa i Jeremića“, rekla je Malović, a navodi se u saopštenju SNS-a.

Ona je, kako se navodi u saopštenju,  kazala i da lideri SZS-a, koriste „poznate metode“ da izazovu „krvoprliće“ i stave Srbiju na „stub srama“.

Da podsetimo, demonstranti predvođeni liderima Saveza za Srbiju stigli su danas nešto pre 16 sati ispred stanice policije na Bulevaru despota Stefana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izašao iz zgrade Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu u Beogradu, objavio je B92.

Sa demonstrantima su roditelji uhapšenih zbog sinoćnjeg upada u zgradu Radiotelevizije Srbije, kao i advokati.

Više svetskih medija izvestilo je danas o protestima u Beogradu i konferenciji za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da su se hiljade gradjana okupile ispred zgrade predsedništva, zahtevajući veću slobodu medija i poštene izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari