Vladeta Janković: Formiraćemo komisiju za reviziju finasijskog poslovanja Grada Beograda 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

„Pošto budem izabran za gradonačelnika, prvo ćemo svakako neumoljivo uraditi kontrolu i reviziju finansijskog stanja, da vidimo gde možemo da spasemo i sprečimo oticanje novca. Već od 4. aprila osnovaćemo poštenu, stručnu, nepristrasnu komisiju za reviziju poslovanja Grada Beograda, koja će utvrditi finansijsko stanje i obelodaniti dugovanja prema gradu”, poručio je Vladeta Janković.

Kako navodi, samo Beograd na vodi duguje gradu 100 miliona evra. Novac se mora sliti u budžet i usmeriti na potrebe građana.

„Sredstva ćemo raspoređivati na pravedan način, tamo gde su najpotrebnija. Na primeru Beograda, pred licem javnosti, pokazaćemo Srbiji gde i koliko ovaj režim pljačka. Moramo videti i ko je za šta odgovoran. Ljudi ogrezli u korupciju odrgovaraće za svoje postupke po zakonu, neće im suditi političari, već institucije koje će početi da rade svoj posao. Za ovih deset godina, napredna vlast je učinila zločin, mi smo prezadužena zemlja i potrebno je vreme da se neke stvari promene. Srbija mora imati zdravu demokratsku vlast koja ne pljačka narod“,  istakao je Vladeta Janković, kandidat za gradonačelnika koalicije „Ujedinjeni za pobedu Beograda“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari