Vladeta Janković: Kosovo će za godinu dana postati član UN

Ostavite komentar


  1. Ambasadore ,utvoje vreme se otcepi crna gora,kosovo proglasi nezavisnost a vi…sta???

      1. „Kentaur“, pa šta se onda buni sad? On nije mogao da uradi ništa i to mu je sad kao neko opravdanje?

        1. Važno da vi iz Danasa nikad ne cenzurišete ove naprednjačkae botove, tipa Ljubiše a malo oštrije kritike vlasti obavezno…počinjete i vi da se gurate u isti koš sa najgorim medijima. Strašno.

        2. Cinjenica da tada nije mogao da uradi nesto, ne znaci da sada ne bi smeo da ima kriticki stav o odredjenom problemu, zar ne, Ljubisa, notorni SNS botu?

      2. Mog’o je da se obesi na Terazijama, il’ makar da dadne ostavku. Kad tad nije ni ovo ni ono, danas bi mogao da ćuti. Da pusti bar da ode u zaborav…

        1. @Milivoje Radaković

          Ti jos „komentarises“? Zar ti je zivot bas tako jadan&nikakav te visis ovde 24/7? Strasno je to, a da se javis nekoj socijalnoj sluzbi u Kanadi da se malo bave tobom? Imaju oni sigurno programe za zapustene i napustene, ozbiljna je to drzava.

          1. A kako ti,, sirotane,, znaš da on visi ovde, ako i ti nisi ovde po vasceli dan….

      3. Mi ćemo tek videti i osetiti loše posledice ovog sporazuma.Zanima me da li Dačić kao ministar spoljnih poslova može da zbog ovog totalnog zaokreta spoljne politike predje u opoziciju?

    1. Bote Nenadoviću, prvo se raspitaj šta su ovlašćenja diplomatskih predstavnika. Ambasadori ne odlučuju o spoljnoj politici, a još manje o unutrašnjoj politici. Ambasador je u suštini državni činovnik.

    2. Gos.Nebojsa mislim da ste nesto pomesali.
      Ex amb Jankovic nije kriv za otcepljenje CG i proglasenje nezavisnosti KiM. To je posledica izgubljenih ratova i politike SPS-Milosevic, Dacic i SRS-Seselj, Nikolic i Vucic SNS.
      Najbolji student PF dovrsava pravnu predaju KiM, nakon poraza 1999.

  2. Gospodin Ambasador je nazalost u pravu Srbija je porazena u Wasingtonu i ne bila ko je igrao Vucic,Djuric,Cadez jos samo da je bio Vulin

  3. Profesor je dao tačan opis toka događanja oko KiM nakon ove papazjanije oko dizanja perja američkom pajacu posebno od strane našeg buczavog klovna.

  4. Ok, sačekaćemo i tih godinu dana,pa ćemo videti kojiko je Janković u pravu.Ali babe Vange ne priznajem.

    1. Ne plasite se.
      Sve ce bit na svom mjestu.
      I Kosovo bit ce neovismo,i Vojvodina ce se otcjepiti,i Pester i Sandjak isto
      Srbija ce se ostati na granicama Beogradskog pasaluka,mala,tako kako je bila .
      Pozdravi ilaku vam noc.

Ostavite komentar


Politika

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto? 8

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto?

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nesreću u petak ujutru, oko 9 sati i 15 minuta. Interesantno je da je Nikolić bio u službenom vozilu, na šta prema Uredbi o načinu korišćenja službenih vozila nema pravo, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.