Vladimir Đukanović o pretnjama Sime Spasića Ivanu Ivanoviću: Da mi neko u takvom kontekstu pominje ćerke, policija i sud bili bi mu spas da ga se ne dočepam 1foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Član Predsedništva SNS i advokat Vladimir Đukanović reagovao je na pretnje Sime Spasića, predsednika Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM upućene televizijskom voditelju Ivanu Ivanoviću.

Đukanović je na svom Tviteru zahtažio hitnu reakciju države.

„To što je Simo Spasić napisao Ivanu Ivanoviću je jezivo. Pominjanje ženske dece i stavljanje u izgled da ćeš njima nešto da učiniš je za svaku moguću osudu i najhitnije procesuiranje. Kao otac dve devojčice da mi neko u takvom kontekstu pominje ćerke verujem da bi mu policija i sud bili spas da ga se ne dočepam. Uopšte, bilo kakvo uzimanje u usta nečije porodice, posebno dece, nešto je na šta sam se uvek zgražavao, a posebno sam osetljiv kada neko žensku decu tako pominje. Država najhitnije da reaguje“, napisao je Đukanović.

Podsetimo, Ivanović, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ koja se emituje na TV Nova S, objavio je SMS poruku vulgarne sadržine koju mu je uputio Spasić, a u kojoj mu preti da će mu „polomiti kičmu“, optuživiši njega, Zorana Kesića i Olju Bećković da su mu uništili život.

„Hej, Aleksandre Vučiću i Ana Brnabić, evo hoće vaš Simo Spasić da mi j**e ženu i ćerke. Čak i i ovu od dve godine. Ne znam da li je to OK u vašem svetu, mene brine. Pogotovo jer je osuđivani silovatelj. Ali kad god prijavim policiji, ništa se ne desi. Imate li neki savet“, napisao je poznati voditelj u postu na svom Tviter profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari