Vladimir Đukanović: Otišao bih kao građanin na protest "Srbija protiv nasilja", ako se političari povuku 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović pozvao je danas sve političare da napuste organizaciju protesta „Srbija protiv nasilja“ i dodao da bi u tom slučaju, kao građanin, otišao na protest.

„To nije politički protest, to je protest građana koji imaju pravo da traže da im deca budu zaštićena u školama. Ja ne želim da se moja stranka meša u to, ja želi da kao običan građanin mogu da odem sa njima i da protestujem zato što je vlast nešto promašila, negde je vlast pogrešila“, rekao je Đukanović za Radio-televiziju Vojvodine.

Prema njegovim rečima, organizator protesta bi moglo da bude neko udruženje građana, ili neki građanin, što bi podržao.

Naveo je da je želeo da izađe na te proteste, ali da je odustao zato što su na njegovom čelu opozicioni političari poput Marinike Tepić i Srđana Milivojevića.

Protesti „Srbija protiv nasilja“ održani su četiri puta u Beogradu i na njega pozivaju poslaničke grupe Demokratske stranke, Narodne stranke, Zeleno-levog kluba, Moramo – Zajedno i Ujedinjeni, ali naglašavaju da protest nije stranački.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari