Vladimir Obradović: Beograd upao u haos, sve se raspada 1Foto: Printscreen/Nova S

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović ocenio je večeras da je Beograd „upao u haos“, te da se, kako je kazao, sve raspada.

Obradović je, u emisji „Utisak nedelje“ na televiziji Nova S izrazio očekivanje u pobedu te opozicione liste, prenela je Stranka slobode i pravde koja je deo koalicije „Srbija protiv nasilja“.

„Očekujemo da lista Srbija protiv nasilja bude prvoplasirana, a ako je većinska volja naroda da je to lista koja treba da nosi promene, a bilo kakvo preletenja je neka vrsta izdaje“, rekao je on.

Ukazao je na „negativan spin“ vlasti koji, kako je kazao, glasi „država to sam ja ili država to je naša stranka“.

Prema njegovim rečima, to je jedna od stvari koju koalicija „Srbija protiv nasilja“ želi da promeni.

„Posle 17. decembra kada budemo formirali vlast u gradu za stručne pozicije neće imati veze političko mišlienje ako vi znate dobro da radite svoj posao, vi ćete ga raditi dobro i to je jedino merilo vašeg uspeha“, kazao je on.

Preneo je i da mu je jedan majka kazala da u Mirijevu ne može da upiše decu u školu jer nema dovoljno mesta, te da je to isto čuo za naselja Stepa Stepanović i Vojvoda Vlahović.

„To je nešto što ja ne mogu da gledam u svom gradu… Želim da moja deca žele da ostanu u ovom gradu i spreman sam da stavim na raspolaganje sve iz moje biografije da vratimo normalnost i sistem u Grad“, kazao je on.

Obradović je rekao da je Beograd njegov dom, da je tu odrastao i školovao se i da sada sa porodicom živi u Beogradu te da, kako je naveo nema „rezervni grad“.

Upitan da li će zaustaviti projekat metroa, Obradović je rekao da taj projekta neće biti obustavljen ali da mora da se napravi „tako da ima smisla“.

„Metro je prioritetan projekat za ovaj grad, samo mora da se uradi tako da ne povezuje livadu sa livadom nego da prolazi tamo gde su ljudi i da ima smisla za građane“, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari