Vlasi: Kosovo možda izuzme BiH od taksi

Ostavite komentar


    1. Milos:Mošete izuzimati BiH koliko god hoćete, BiH neće priznati nezavisnost KiM, sve dok postoji RS, a to znači nikada.

  1. Možda izuzmu onaj deo koji je iste vere kao i oni. To je klasična verska diskriminacija prema drugima.

  2. Naivan ovaj Vlasi, bas kao neka tipicna francuska sobarica. Zanimljivo da mu ne smeta kada albanska manjina ucenjuje Makedonce i Makedoniju u vezi Kosova, onda je to ok, ali kada Srbi u BiH ne dozvoljavaju priznanje velikoalbanske paradrzave na Kosovu onda je to problem? Licemer najobicniji. I koje pravilo CEFTA-e je to prekrsila Srbija? Da li je Vlasi u stanju da navede konkretan primer ili kao i obicno, izbegava istinu u sirokom luku, mulja i zamenjuje teze? Srbija nije u obavezi da potpomaze legalizaciju otimacine dela svoje teritorije te samim tim nije duzna da pomaze uclanjenja u medjuanrodne organizacije. Sta tu nije jasno Vlasiju?

  3. Evo nisam znao šta ću od sebe dok nisam pročitao šta misli Azem Vlasi,koga bre uopšte briga za tu ekipu u Prištini koja misli da vrši neku vlast?

  4. „Mi, kao i mnoge druge zemlje koje su priznale Kosovo, ne razumiju zašto Srbija ne priznaje Kosovo kada je ono faktički i formalno slobodno od nje od juna mjeseca 1999. godine. Ne znamo šta zapravo Srbija hoće od nas, zaključio je Vlasi“.

    Evo ja cu ti objasniti sta serbija oce od Kosovo da uradi isto to sto sa BiH bezfunkcionalnom derzavom i da se na Kosovo ne moze nista da se odluci bez serba i serbiju jer da vrati Kosovo u sastav serbije niti je zeli niti moze jer tada bi serbija postal nefunkcionalna derzava kao sto je BiH sto ima republiku serpsku tako bi je imala i serbija Kosovu .

    1. Ne, Kosovaru Srbi i Srbija zele vam sve najgore kao i Vi nama u svim drzavama u kojima ste ziveli,niste postovali niti jednu drzavu u kojoj ste ziveli napravili ste pakt sa djavolom i to ce vam se vratiti desetostruko.

      1. Znam da ste luti na nas jer u Hrvatsku smo bili kao dobrovolci na Domoviskom ratu u strani Hervata , tako i u BiH , za Kosovo da ne pricam jer se razumi , tako smo im pomogli Cerogorcima na referedum da se odvoje od serbije isto tako u Makedoniju smo doprineli da ne bude Makedonija Ruska gubernija a vi ste pokazali da samo remetilački faktor u BiH (sa republikom serpskom) Makedoniju (sa onim pokusajima na sobranje) Cernom Gorom (sa teroristickim pokusaj likvidacije precednika koj je bio sa clansvo u NATO) na Kosovu setrudite da destabilizujete ali vas ne ide bas na ruku jer je NATO tu i ROSU sad i Vojska Kosova .

        1. @Kosovar

          Bilo bi fenomenalno da ste i u realnosti tako sjajni i bajni i na pomoci svima na Balkanu, i „potomci ilira“ i sta sve ne. Ali na vasu i svaciju zalost, niste. Na Kosovu ste stvorili jednu nacosko-mafijasku paradrzavu ali ne sami, jer sami ste za malo toga sposobni, nego uz pomoc USA i pojedinih evropskih drzava, ta tvorevina destabilise citav region, koci EU integracije, krsi medjunarodno pravo, pravi cirkus u medjunarodnim organizacijama. Makedoniju ste podelili po etnickoj liniji i ucenama pokusavate da ispunite vase naci planove i interese, u Crnoj Gori ste pomogli ustolicenju Don MIla i njegovog feudalnog sistema itd. Tako da…

    2. @Kosovar

      Znaci, ono kada su teroristi iz uck zapoceli sukobe sa makedonskom policijom i vojskom 2001. godine je bilo u koruist Makedonije? Ti uck-ovci su ustvari spasavali Makedoniju tako sto su ubili nekih 30 makedonskih polijaca i vojnika? Ili ponovo 2015. godine u Kumanovu kada su uck-ovci napali policiju, to je isto bilo za dobrobit Makedonije? Wau. To se zove ispran mozak.

    3. Ma ti uopšte nisi „Kosovar“ i običan si provokator da bi izmamio „Zapljive i zapenušave odgovore“ i na osnovu toga izvesti zaključak o opravdanosti albanskog terorizma i separatizma. Kosovski Albanci nikada ništa ne priznaju i tako revnosno kao ti (eto i ja revnosno hroničar propustio bih da komentarišem neke od tvojih navoda ) hajde molim te „Priznaj“ Ko je pobio decu u mom Goraždevcu i žeteoce u Starom Gackom. Ko svakodnevno pljačka i prebija Srbe… Mnogo ti je selektivno to tvoje priznavanje „Kosovarske“ (albanske) krivice. Odnosno, priznaješ samo ono što misliš da može da izazove nas komentatore da pokažemo svoja remetlačka stremljenja u regionu. Izvini, „Kosovaru“ predstavniku jedine nacije na svetu bez naroda, jezika, kulture i vere, ali – znam za jadac!

  5. Pa kada vam je Sarajevo tako blisko, zašto onda BiH nije priznala nezavisnost KiM. Neće ni priznati dok postoji RS.

  6. „Ne znamo sta Srbija hoce od nas“?Vi sluzite Vucicevom rezimu kao sredstvo pretnji i ucena EU.

  7. mislim da se kosovo vrati u okvire matične države pa da onda eventualno zatraži odvajane a ne silom uz pomoć amerike kada su tako jaki neka to urade sami a amerika samo traži zavađanje i uzima tom jadnom narodu reket za to

    1. Da se uspoi maticnoj drzavi i ja sam za to samo da znas maticna drzava je Albanija ne Srbija

Ostavite komentar


Politika

O čemu su Petković i Đurić razgovarali sa predstavnicima Kvinte? 10

O čemu su Petković i Đurić razgovarali sa predstavnicima Kvinte?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Srbije u Vašingtonu Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, saopštila je Kancelarija za KiM.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.