VOA: Šta radi Grenel na Balkanu i u čijem interesu?

Ostavite komentar


  1. A kad Voker, Klark, Olbrajt to rade sve je OK. A zašto zna i Danas, rade protiv Srba!

  2. Ne znam sta je doticni radio,ali sam primetio da se vucic par dana posle posete oglasio i izjavio da ce neka americka firma da ,,investira,, , ,,ha ha ha,, u neke solarne pamele koji treba da budu postavljeni na povrsini od 2000 hektara.S obzirom da je cena tzv, zelene struje podignuta tri puta,jasno je da cemo mi to da platimo i amerikancima i vucicu.

  3. nezaposleno lice, bez stalnog zanimanja i izvora prihoda, tumara i tetura se po Balkanu, a u ocekivanju bilo kakve zarade. A ovde ga shvataju ozbiljno, iz sasvim nepoznatih razloga

  4. Sledeci put unapred obavestite gde ce biti gospodin Grenel, htela bih da mu urucim nesto etno iz Srbije sto sam vec prirpemila , napisano sa njegovim imenom , dobar i razuman covek mora znati da ga ceni obican narod iz Srbije .
    Sta bi se desilo ako bi se na sledecim izborima u Americi pojavila jos jedna stranka pored dve postojece , da li bi to bilo pametno i da li bi se glasovi recimo na jednu Trampovu i drugu odnosno trecu Grenelovu stranku ,koji bi takodje mogao da se kandiduje mozda bi tu mogao da poradi na boljem zivotu Crnaca u Americi i Gej osobama kao i na pravednoj spoljsanoj politici da opet celi svet zavoli Ameriku , pa da se tako oduzme dosta glasova od nazovi demokrata .
    Zasto da sve drzave imaju na desetine stranaka a Amerika da ih ima samo dve.
    Grenelu mi te svi volimo mnogo , mozda i njihova politika prema Srbiji bi za krajnji efekat imala isto kao i Bajdenova ali oni to rade drugacije , suptilnije , mekse, da li je i njihov krajnji cilj Rusija , ne zna se , ali vazno je rade ljudski pre svega, samo tako moze doci i do preokreta ciljeva jer mogu spoznati sta sve sledi iza toga neki to ne mogu jer se uzdaju u atomsku bombu kao krajnje resenje , sto su vec jednom uradili a ko ju je jednom upotrebio ne bi je smeo nikada vise imati u svom naoruzanju .

  5. Vanga@ hm, a zasto Voker, Klark, Olbrajt I ostali rade protiv Srba? Ne interesuju me njihove privatne motivacije, isuvise ih je, da bi se njihova, kolektivna delanja mogla prevideti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.