Voditeljka Jovana Jeremić javno pozvala Mlađana Đorđevića u emisiju, on joj odgovorio na poziv 1foto: Screenshot/YouTube/Novo jutro; Screenshot/ Youtube NovaS/ Utisak nedelja

Voditeljka vikend izdanja jutarnjeg programa TV Pink Jovana Jeremić juče je javno na sajtu jednog tabloida u jutarnji program pozvala predsednika Pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića.

Jeremić, naime, tvrdi da se na Tviteru Đorđević raspitivao za njen broj, nakon rasprave sa Jovanom Jeremić, voditeljkom K1.

“Ja ću vrlo rado Mlađana Đorđevića ugostiti kod mene. Naravno ja mu garantujem da ga nikad neću isterati iz studija, to nije u skladu sa mojim novinarskim kodeksom. Ali ono što Mlađanu moram da kažem je da se priprema za hod po trnju“, rekla je Jeremić i dodala da će gostovanje biti vispreno i maštovito.

Jeremić je navela da u njenom programu vlada sloboda govora, ali je napomenula da je Đorđević, ako se odazove, neće moći direktno da priča protiv Vučića, jer on nije u studiju.

Nakon ovog snimka, Đorđević je na Tviteru objavio skrinšot poruke koju je voditeljki poslao na Instagram, u kojem joj se odaziva na poziv uz par pitanja o vremenu i temama samog razgovora.

“Nadam se da me ne biste ograničavali da kažem sve što smatram da je važno za građane Srbije“, naveo je on u poruci.

Na pitanje našeg lista da li je dobio odgovor od Pinkove voditeljke Đorđević je odgovorio da nije, te da ga još čeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari