Vojni sindikat Srbije: Smeniti Aleksandra Vulina

Vojni sindikat Srbije traži hitnu reakciju Vlade Srbije povodom odluke Aleksandra Vulina da prisustvuje vojnoj obuci

Ostavite komentar


  1. Tu ništa ne bih dirao,zamislite Marijana Rističevića na tom mestu ili Babića
    koji obožava vazduplohove.Bolje ova elementarna nepogoda nek ostane,niko ga ne shvata ozbiljno,mada želi da maltretira one što im vojska bejaše nebitna u životu.

    1. Čuvajmo Julku:Kada je ugrožena Srbija i bezbednost njenih građana, svakom mora vojska da bude bitna.

  2. pošto se srbski narod ne smeje u ovim vremenima puno
    vulin je taj koji mu je omogućio svojim pojavljivanjem, da mu se
    vrati osmeh na lice, zato sam protiv ove odluke sindikata
    da bi srbski narod imao bar malo smeha u ovim vremenima
    usput
    gde ste bili protiv brukanja vojske pre trideset godina?

    1. Meni je smesniji bio marsal Borisav Jovic,te davne 1991.godine ,ono u sumrak 9. marta…Mada posledice tog vojskovodje, trpimo jos dan-danas…

    2. Kome je do smeha neka ide u cirkus, sistem odbrane je ozbiljna stvar koja treba sve srBske gradjane da interesuje, a ne samo vojni sindikat.

  3. Vojni sindikat trazi smenu ministra vojnog? Dragi sindikalci, pa ova spodoba nije jedina koja treba da bude smenjena? Komplet vladu cini polusvet, ako je neko u mogucnosti da izdvoji bar jednog ministra/arku zajedno sa premijerom/kom i da kaze e ovaj nesto vredi dobio bi Nobelovu nagradu za pronalazak i otkrice? A ovaj degen je devastirao i ponizio nasu vojsku u svakom pogledu. Sve je to rezultat naseg ili neznanja ili nase mentalne devijacije? Dozvoliti da drzavov upravljaju moroni pa to je za psihijatriju? Predsednik mentalac (njegova seksualna orijentacija je upitna), premijer lezbejka i tako redom, sta ocekivati od plagijata i sarlatana “ Buducnost Srbije“ pa ovi idioti su nam unapred satrli i ubili buducnost, nasa sadasnjost je dovedena u pitanju? Bog da nam je u pomoc, ali i Bog je proteran sa ovih prostora pa smo prepusteni Sotpni i njegovim zlim duhovima???

    1. Često citiram jednog mog komšiju , seljaka , koji kaže : “ Nema od nas ništa “ !!!

  4. Hvala ti bože što se već jedanput ta naša vojska oglasila?!

  5. Ovaj sindikat nema pojma ko je zašta nadležan.Pozivaju Vladu da smeni predsednika Vučića a dobro se zna da Vlada za to nije nadležna.

  6. Apsolutno smeniti Vulina. On nije ni vojsku sluzio. I sada laze, uvode obuku, nisam protiv ali on kaze sluzicu I ja obuku ako prodjem lekarski pregled, kakva prevara. On je pre svega ratni huskas. Pa on je kadar iz 90 kada su uveli Srbiju u nesrecu, SPS, RADIKALI, JULI.

  7. Nek podnese ostavku, pa nek radi sa sobom sta hoce. Ovako ispada da ce njemu kao ministru vojnom u mandatu da komanduje neki tamo potporucnik. Bizarno

    1. obzirom šta ih je snašlo mislim da bi vojska od blata pravila šutanovca. ovo je poniženje kakva srpska vojska u celoj svojoj istoriji nije doživela. a prilično sam siguran da ovo nije kraj koliko nisko će ovi ići.

  8. Sramno, ide da služi vojsku na 15 dana, išao na marš prišle sedmice da je imao -20 dioptriju išao bi u školu za slabovide. Uvreda za sve borce, pa i ljude koji su služili redovno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.