VKK "Vasa Stajić" najoštrije osuđuje napade na Mariniku Tepić 1Novi Sad Foto: Mihajlo Marković

Vojvođanski kulturni klub „Vasa Stajić“ saopstio je da najoštrije osuđuje napade na potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i zahteva od nadležnih državnih organa da počnu da rade svoj posao i pod hitno pronađu i primereno kazne one koji su Mariniki ugrozili sigurnost ispisujući gnusne poruke pretnji i mržnje na ogradi kod beogradske bolnice „Dragiša Mišović“.

Oni podsećaju da ovo nisu prve pretnje i poruke mržnje koje hrabra političarka Marinika Tepić dobija zbog svog predanog angažmana na otkrivanju i javnom prezentovanju zastrašujućih koruptivnih aktivnosti naprednjačke vlasti.

S obzirom na činjenicu da do sada nikada nisu identifikovani, a pogotovo ne kažnjeni oni koji su ranije pretili Mariniku Tepić, sa pravom možemo da sumnjamo da iza napada na nju stoji upravo vlast i bulumente nasilnika koji rade u njenoj službi, kaže se u saopštenju.

VKK „Vasa Stajić“ je uveren da ni ove pretnje, kao ni prethodne, neće zaustaviti Mariniku da javnosti predočava informacije, dokumente i argumente o pravom licu naprednjačke vlasti, i da na taj način zapravo nadomeštava rad institucija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari