Vojvođanski odbori pred bojkotom stranačkih izbora

Statutarna komisija DS odbacila žalbu na odluku o istovremenom održavanju izbora za stranačko i pokrajinsko rukovodstvo

Ostavite komentar


  1. Novaković momak koji je 12.03.2003 (TADA JUNOSA DSS) proslavio ubistvo Zorana Đinđića ,postaje perjanica „progresivnog“ Vojvođanskog DS .Jadna je DS ako je Novaković i njemu slični perjanica.
    “ Odluka je motivisana ličnim interesima pomenutih i nema pravno utemeljenje. Šteta koju nanose ima dalekosežne posledice po Pokrajinski odbor DS koji je uvek važio za njen progresivniji deo, a ovakvim odlukama se on potpuno degradira. Vojvođanski odbori ne odustaju od borbe za legitimne izbore u Pokrajinskom odboru i imaće u narednim danima spreman politički odgovor, na očigledno političku odluku Statutarne komisije, a ne pravnu – navodi Novaković. On se zahvalio članovima Statutarne komisije „koji su glasali u skladu sa pravom i koji nisu podlegli političkom pritisku i koji su ovog puta bili u manjini“

  2. Mislila sam da Delije i Grobari imaju najviše frakcija i podela među navijačima, ali sam se prevarila DS je šampion u podelama.

  3. Nastavlja se unutrasnje unistavanje DS, sve to zbog sujete i pohlepe.

    1. Nada babicupravo tako,zasto,sta bi od onih koli su bili uz djindjica,jel nista ne nauciste? kaže:

      Dokle podele sta uradiste od stranke,zar nije sramota da toliko zelje imate za liderstvo,samo radom i onim sto pokazete da umete je odredjivanje liderstva,sa pohlepom vidim kraj bitija stranke,tuzna sam,beskrajno…

  4. Resavajte ovakve stvari unutar stranke, nije to nista neuobicajeno, ali kad ovakvi likovi s tim izlaze u javnost onda deluje lose sto je raznim Novakovicima i cilj. I ne primajte preletace. Bolje manje clanova, ali pravih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.