Voštinić objavio prepisku naprednjaka: Krenite u ofanzivu na opoziciju

Ostavite komentar


  1. E zato svi u opstinama na odredjemo. Kad smo svi na odredjeno, svi znamo da nam nece produziti ugovor svakako pa nas boli… A ne da botujemo da bi dobili produzenje. Nema nikom produzenje osim ako se bas niko ne prijavi osim tebe. Tako rade u Sijetlu i sprecili su ovu grozotu

  2. Greška u koracima je napravljena onog trenutka kad udješ u kolo sa njima.Ali i ako hoćeš da izadješ niko ti ne brani.Sve ostalo su izgovori.A poslova i puteva ima koliko hoćeš.

  3. Samo vi ćutite pozivate na nasilje vređate na najgori mogući način i vi ste našli smelosti da pričate bre svašta.

  4. Тако је започео и Милошевићев суноврат. Пујдањем народа на народ. Десило се тако да су усред најцрњег мрака, они са шареном лажом преко очију прогледали.

  5. Pod hitno promeniti himnu Bože pravde a uzeti Vostani Serbije. Dosta više kukanja Bože pravde. Kakve bre pravde. Toga nema 30 i više godina. Živela naša mati Srbija !

  6. Super, bas ste vi opozicija zlatni a stavili iz tog i tog mesta, devojka koja radi na odredjeno u bolnici… bas ste joj pomogli sa ovom objavom. Ne zanima me ni jedna strana, ali ovo je bas bezobrazluk sta radite.

  7. Drugo i nista neznaju zuti skakavci dok jedni se bore protiv nasilja i kurtijevih nasilnika oni oce sve da stane dosta je stajalo u njihovo vreme.

  8. Kad krenu autobusi za Bg kreću i šetnje slobodnih ljudi po gradovima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.