Vračar (ne)će pasti

Demokratska stranka Srbije odlučila da njeni odbornici napuste vlast na lokalu u kojoj su sa SNS

Ostavite komentar


  1. Sad bi opozicija da prebrojava ko bi možda prešao kod njih a ko ne bi. Ne shvataju da su prošlost i da nikada neće biti ponovo na vlasti.

    1. Ne,prijatelju moj,ti izgleda ne shvataš da će ovi tvoji iz SNS ,a i ti sa njima,vrlo brzo biti ružna prošlost Srbije.Biće vas puni zatvori,a ima i jedno VIP mesto u zatvorskoj bolnici Zabela,za Acka Vučića u personi! 😉 A vi botovi iz SNS,sisaćete faluse za parče hleba na dan,veruj mi na reč!

    2. Tipičan komentar botovske „pameti“:“…Ne shvataju da su prošlost i da nikada neće biti ponovo na vlasti.“ Trebalo je još da dodaš ‘Vučića za faraona’!

  2. ako opozicija stvarno zeli da preuzme vlast(u sta nisam siguran, jer se neki od njih ponasaju kao da im ne pada da urade nesto protiv av-a, kao da sve ovo oko Kosova prepustaju njemu, jer ne zele da budu oni ti koji ce ga pokloniti siptarima), mora da ponudi onoj babi sa severa vise nego sto je ovaj aktuelni ucinio, kao sto je on Borisa Tadica svojevremeno nadvisio boljom ponudom. ovde vladaju oni koji svabama najdublje udju i kakvi su nam svi na politickoj sceni to ce biti tako sve dok ovi(svabovi) budu imali neki interes u svemu tome.

  3. upropastice ovo DSS.Mnogi napustaju DSS,i prelaze u SNS.Jer znaju da u nekom cudu ludila,ostvare neki rezultat na sledecim izborima,za vecinu njih nece biti mesta u te klupe,jer savez je sirok a malo mesta.I sto bi sebe rizikovali zarad dobiti Jovanovica>Treba svi seebe d a zrtvuju da bi Jovanovic profitirao.

    1. prelecu oni iz licnog interesa, iz istog onog zbog koga su i usli u politiku, a ne zato sto za njih nece biti mesta u nekim buducim skupstinama, na bilo kom nivou. ali, isto tako ne treba mnogo da se nadaju ni na drugoj strani, jer je vec mnogo njih uradilo isto to, te je konkurencija za foteljice, ma kakve fotelje, stolice i to plasticne, pa makar bile i neke najjadnije ogromna. av jos nije podmirio ni svoje veterane, a tek ove novopridosle pampurcice…. dok oni sacekaju svoj red….. 😉

    2. Да, да ” у те клупе неће бити места”. Ботино неписмена, зар ниси прво могао да научиш падеже, па онда да се јављаш са коментарима.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.