„Vređa me zli gospodar i poslušni sluga, ne uzimaju u obzir tugu moje dece“: Rada Trajković poručila da se ne plaši nakon Vučićevih uvreda

Ostavite komentar


  1. Nije bitno kako se zove predstavnik Srba,ali je vazno koliko ljudi je glasalo za Radu.Kad to pogledas,vidis da tamo moze samo samu sebe da predstavlja.

  2. E, Rajka, Rajka. Učinilo ti se da je došli tvojih 5 minuta. Može biti, ne branim. A zaboravljaš da ćeš imati svoje mesto u istoriji. Setila si se svoje dece. Pa ti im tovariš breme koje će do veka nositi, crna Rajka.

  3. Ponovite jos jednom komentar ove Mimi…retko gde se nadje ovako dobar komentar…bravo elito

  4. Greška koju mnogi intelektualci prave: Gospođa je hirurg a Vučić je političar; to što se gospođa bavi politikom je isto kao da se Vučić bavi hirurgijom.

    To što je neko dobar u jednom polju uošte ne znači da je dobar i u svakom drugom – naprotiv.

  5. Dobro je da je neko rekao ono sto mnogi misle, a ne usudjuju se da izgovore.
    Bravo Rado i cuvajte se

  6. Konačno neko da kaže ono što misli pametan i normalan narod zemlje Srbije. Bravo rado, plačem zbog vaše hrabrosti, ono što mi nismo, vi ste, hrabri dovoljno da se usprotivite zlu i kažete dosta

  7. Rada je etiketirana kao meta i ne bi me iznenadilo da joj jednog trenutka
    „otkaže* video nadzor kao Oliveru ili
    Đinđiću.

  8. Nazalost svi vladaju pomocu sile, od Japana do Amerike apsolutno svi! Samo neki to lepse upakuju a negde su sile izjednacenije pa deluje demokratski. Od kad je sveta vlast ispira mozak vecini i primenjuje silu.

  9. Podrška za gospodju Radu!!!! Ima li ko da oslobodi Srbe iz Srbije? Ima li kakva Rada ovde?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.