Vreme: Pajtić i Marton različito o koaliciji Vojvođanski front

Ostavite komentar


  1. Sve je maje građana Vojvodine koje možete da prevarite, umesto da pare ostaju građanima Vojvođanskih gradova i opština one se prelivaju Novom Sadu i nepotrebnoj pokrajinskoj administraciji

    1. Mihajlo
      @Mina
      Nesto ovde nevalja sa tvojom “filozofijom”!
      Pare se ne slivaju u Novi Sad, one se slivaju u Beograd!
      Zar ti zelis da ides u Beograd za svaki papiric koji ti uztreba?!
      Sva administracija je u Beogradu, za sve se pita Beograd!
      Vojvodina daje Beogradu 97% od svog prihoda a dobije samo 3%.
      Oprastam ti komentar. Drugi put ne vredjaj Novi Sad… obrati se Mirovicu!

    2. Dosta vise sa glupostima, nije Pajtic sveo DS na 5 posto niti je DS imala vlast zato sto je nas narod odjednom pozeleo da ima demokratiju nego je masa ljudi kroz clanstvo u DS videla sansu da se zaposli kao i za vreme SPS,DSS i i sada Vucica . I ovo sto kaze g. Radosavljevic je apsolutno tacno Canak kao profesionalni politicar koji kao i vecina njih drugo u zivotu ne zna da radi ( mada ne zna ni ovo) je procenio da mu je najbolje da se drzi Vucica, s jedne strane glumi opoziciju i zbog toga ima koristi a u stvari samo je deo Vucicevog zlocinackog poduhvata sa sve radikalima, Vacicem…..Nije mi samo jasno sta ce Hrvatska stranka tu, njima sa Vucicem nikako nije mesto osim ako ih Canak ne savetuje

  2. Profesor Radosavljević je sve opisao : kredibilitet LSV, stvarne razloge stvaranja VF … posebno je bitno imati u vidu da nijedno bitno pitanje za Vojvodinu , kroz sve ove godine učešća u vlasti , LSV nije nametnuo koalicionim partnerima.
    Moje pitanje je – da li jeste ikad i probao ? A onda mi se nameće odgovor sam po sebi : nisu, zašto bi sebi kvarili podelu koalicionog plena !?

    1. A tek Neša…priznao pred kamerama da je istukao čoveka pa onda volšebno oslobođen…od postanka LSV-a na čelu APSOLUTISTA.

  3. U Vojvodini nema ozbiljnih političara koji bi zastupali prava naroda u Vojvodini, a za koje bih ja glasao.

  4. Pajtić je samo slušao Beograd. Nije Liga savršena, ali DS je pokazao kako se uništava Vojvodina

  5. Pa kako profesoru Pajtiću nije smetala AP Vojvodina dok je vodio Vladu APV? Odjednom, pokupio svu pamet sveta i prosipa je, iako sam tvrdi da se „povukao iz politike“. Neka borbu za Vojvodinu prepusti onima koji znaju šta su problemi Vojvođana

  6. ja sam autonomaš i za LSV sam glasao od 96. ali posle ove bruke gde liga ide u koaliciju sa ljudima za koje svi znamo da su za ukidanje vojvodine dabogda mi se ruka osušila ako ikad više zaokružim njih na izborima. moja najveća greška u životu. mi autonomaši i oni u Zaječaru što su glasali za Ničića smo jedini koji smo osetili šta znači i bukvalno kada ti neko ukrade glas.

    1. Ne obazirite se na propagandu rusofila. Mi smo spremni da radimo za Vojvodinu i njene interese! Glasajte za nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.