Vrhovni sud potvrdio da Morina neće biti izručen Srbiji

Ostavite komentar


  1. Auh, a mi baš očekivali da će ova velika i nezavisna država Severna Makedonija da postupi po poternici srpskog INTERPOL-a i izruči ovog zlikovca?! Ljudi moji, ko pita Severnu Makedoniju za bilo šta? Toj državi je glavni i jedini cilj, da postane američka pudlica prve kategorije. Da preuzme mesto Albancima, smatrajući da će na taj način biti miljenica SAD i NATO-a, koji će je „hraniti i braniti“. Poznajući mentalitet tih ljudi, znam da je u podsvesti 90% Makedonaca ta misao. Ne znam da li je u Srbiji postojao naivac koji je posmatrao ovaj cirkus i da je poverovao kako će makedonski sud doneti odluku o izručenju? Njima je ovaj postupak dobro došao kao momenat u kome mogu da fingiraju svoju važnost i nezavisnost. Odluke se donose na drugom mestu, u kabinetima njihovih nalogodavaca. Severna Makedonija je po ovom predmetu sasvim nevina. Nju niko ništa ne pita.

    1. Samo sto se balmirate sa ovim poternicama pokazete da ste banana derzava i da niko vas ne uzima za ozbilne zbog vasi laznih poternica i dokaza , ko pita za bilo sta Severna Makedonija ko pita Sloveniju ko pita Francusku jeli svi su americke pudlice a vi ne vidite sebe Ruska gubrenija

  2. Sasvim ocekivano, ipak je Severna Makedonija banana drzavica koju kontrolisu isti oni koji su i napravili „drzavu kosova“, obucavali, naoruzavali, pomagali i davali i drzavljanstvo ubicama kao sto je taj Morina. Srbija bi zaista trebala da odgovori na ovakvo ponasanje Severne Makedonije i to ne samo verbalnom notom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.