Vučić: Ako za pedalj pomerimo stav SAD, napravili smo malo čudo

Ostavite komentar


  1. Što kažu u mom kraju ne truni, zato si doveden na vlast i svi iole inteligentni to znaju!

    1. Сви иоле интелигнтни знају да смо капитулирали и предали Косово и Метохију од 1944-1999- Зато је лакше при души да је Вучић једини „издајник“ а ми „нисмо“ него смо патиоте до провог опаљеног метка а онда бежанија

      1. A to u velikoj meri opravdava obmanjivanje naroda i organizovano otimanje državnog novca i vlasništva?

      2. Pa stvar je u tome sto je 2012 pricao da je KIM srce Srbije, da je EU sarena laza, da ce ponstiti sve sporazume prethodne vasti. Ovo sto on sada prica govorio je Ceda pa sto onda on nije pobedio na izborima te godine.

  2. Muko jedna ,ti bi sad potpisao odmah kapitulaciju ,a trazis neku mrvicu koju bi koristio kao alibi . Sta dobijas a koliko gubis medjusobnim priznanjem . Dajes Presevsku dolinu za parce na severu Kosova. I to je ta pobeda po tebi . Ako ima pravde odgovaraces za izdaju . Jer to je izdaja nista drugo . Setimo se samo sta ste kao radikali i posle zajedno sa Dacicem obecavali do pre neku godinu ! Da nema ustupaka oko Kosova po cenu ulaska i u EU .

  3. Hejde vec jednom reci, sta treba Srbi da dobiju da bi Ti priznao KiM. Dali imas ikakvu ideju sta da trazis kad ti kazu „hajde dogovorite se“. Oko cega? Reci narodu Srbije da jednom zna sta da ocekuje. Eto, cujemo da je i dokazani „prijatelj“ Srba i Srbije Toni Blair prisustvovao sastanku u NjY. Verovatno da zastiti Interese svoje, i njegovih prijatelja. Objasni narodu, ako imas objasnjenje.

    1. Ако је Америка признала Косово, као велика сила, зашто јој је онда битно да и ова микронска земља уради то исто? Да ли је, можда, ствар у потпуном, јавном понижавању и гажењу једног народа? Начин на који су ликвидирали Гадафија, Хусеина и Милошевића, показује зверско иживљавање свођење на личну и најсуровију садистичку освету. Чим заврше са Косовом, истог тренутка почиње кампања за отимање Санџака, Рашке области и Војводине. Већ је неколико стотина хиљада грађана Србије узело мађарске, румунске, хрватске и бугарске пасоше…А руководство ове земље већ увелико на путу велеиздаје своје домовине.

  4. Vreme je da SAD zaista pomognu Srbiji i da rade na povlačenju taksi. SAD nikada to neće uraditi već radi na tome da ugrozi položaj Srba ili vrše na našeg predsednika da odustane od KiM, što se neće desiti.

    1. Naglasak u vašem komentaru je na „vašeg predsednika“. Kakav komentar, takav preCednik.

    2. E botino nesrecna.Takse su samo dimna zavesa za polupismen svet poput tebe. Gde je vojska Kosova, sta je sa ZSO? Pojela maca. Sve im je dao. Ukinuo srpske institucije na KM, dao im je medjunarodni tel.broj i sta je dobio zauzvrat. Nista osim da ga ne diraju u daljoj pljacki Srbije..

  5. Јел то онај педаљ који хоће да размени за онај метар „који немамо“?
    Ако јесте биће довољно да покрије себе само ће Дачић да остане некако огољен и сам у издаји. Незгодација.

  6. Ovde se očigledno vode razgovori iza zatvorenih vrata o razmeni teritorija naše za naše. Kuva se žaba idiotskom i šupljom pričom kako „Kosovo neće sve dobiti, a Srbija neće sve izgubiti“. Pazi majstore šta radiš, jer lepo reče Slobodan Reljić, da ne bude krvave litije. Čije će gaće biti krvave, nije teško pogoditi.

  7. Pazite šta vam kažem, ovaj će da potpiše i da zbriše, a kako reče Kosta Čavoški, to se neće moći pobijati pred međunarodnim sudom. Ovoga hitno treba staviti u zatvoren prostor.

    1. i ja mislim da ce da zbrise – stvar je u tome da ga nateramo da ybrise pre nego sto napravi ogromnu stetu – njemu kao privatnom licu u srbiji zivota nema – to je i njemu jasno, jer ga ceka kao veleizdajnika dugogodisnja robija

  8. Jel imas toliko kratko pamcenje, zar si zaboravio kako si se klanjao Klintonu, .,.- na kanabetu, kako te je zdusno bodrio, i sta si dobio, sem sto si se slikao dsa njim, a dokle ide tvoja suluda politika, da si zvao BLEEEEERA da instruise celu vladu, o tome svi cutite, a sta je radio sa tobom u SAD-u, ti ne da sedis na dve stolice, ti kao da sedis na ringispilu, i lepo sebe promovises, velicas narod, hoces li dati kosovo za pedalj, koliki je to pedalj, i KO SI TI , MOZES LI SE DOZVATI UPAMET, ZA KOG RADIS, EVO ZVACEMO TE VUCIC VELIKI , VUCIC GROMADA , samo nam se skini sa grbace.

  9. Poštovani Predsedniče Vučiću, sve se svodi na staroj dobroj poslovici iz vremena pokojnog premijera Đinđića – na Vama je da izaberete koju ćete žabu progutati, onu manju ili veću… zloupotrebili ste na podmukli način ove pregovore da bi ste svim raspoloživim sredstvima podmitile one siromašne zemlje po svetu da bi povukle priznanja – čak ste uspeli da u diplomatskom vokabularu unesete termin “serbian high-heel escort diplomacy”, vrlo zapažen po afričkim zemljama, uz roze koverte pune dolara.
    Suština ovih pregovora je uzajamno priznanje Kosova i Srbije, jedina prepreka tome je opsesija teritorijama po sistemu “daj šta da šta daš”… ako želite sever, onda logično pitanje koje se postavlja jeste kakva sudbina čeka srbe južno od reke Ibar. Nadam se da nećete im narediti da se povuku kao Krajišnici….
    Umesto da se borite za veću autonomiju za srbe na Kosovu i njihov moćniji položaj u egzekutivnoj vlasti – koji bi bio garant njihovog opstanka na Kosovu, gospodine Predsedniče Vi se bavite mapama i krojenjem granica. Patetično, zar ne !

    1. @Besnik Haxhijaha

      Hahahahahaha. A kako ste vi Albanci dobijali priznanja po Africi i od onih ostrvceta po Okeanima? Niste podmicivali? Kako ste dobili podrsku mnogih zapadnih politicara? Niste podmicivali i podvodili? Pokrij se usima, sta pokusavas da glumis ovde? Znamo ko ste i kako ste se docepali „republjik kosova“. A sto vi Albanci umesto nacionalistickog izivljavanja, pomeranja granica, igranja drzave ne bi radili na tome da dobijete autonomiju kakvu kao nacionalna manina zsluzujete? Ko ste vi, neki specijalni narod koji moze da samoproglasava „drzave“ a onda od drugih trazite da se ponasaju onako kako vi niste hteli ni slucajno? Kako to da vas Albance sa Kosova nije brinulo kako ce proci Albanci u tzv. presevskoj dolini kada ste samoproglasili otcepljenje i „nezavisnost“? I sta mislis da bi Srbija mirno gledala kada bi krenuli da proterujete one preostale Srbe na jugu Kosova? Prosla su ta vremena, nema vise Klintona a i ovi koji su sada na vlasti u Americi ce ukapirati, kad-tad ko ste..

  10. Srbi i ostali, ovo vam je već oko 3 decenije glavni urednik ili jedan od glavnih urednika.
    Govori li to nešto o vama? Govori, naravno, a vi ćete sad okriviti one od 1945. jer je i ovo komunista! Naravno! A vi ste Napoleoni pušteni na kratku šetnju sa „f“ odeljenja….

  11. Verujem da Srbija ima najboljeg predstavnika koji ne štedi diplomatsko oružje u borbi za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

  12. A sad brže bolje milionče Crkvi pa da Patrijarh poviče: „Vučić se bori kao lav za Kosovo!“ A ono samo za „pedalj“, tj. za onaj deo gde mu boravi Mafija sa bosom Radojčićem.

  13. Secam se kad je Holivud masovno lansirao kaubojske filmove na celu sa Dzon Vejnom, sto je uslovilo izreku: ‘Otrcana tema Divljeg Zapada’. Posle toliko godina, Vucic je na ivici (koristeci uglavnom svoje poltronske medije), da svojim quasi filozofiranjem stvori ‘Otrcanu temu Srbije’

  14. „Prestiž i glasove na Kosovu među Albancima dobijaju oni koji govore najgore o Srbiji i predsedniku Srbije, neretko i o srpskom nardu“ Bože, koliko samoljublja u ovoj rečenici. Ja,Ja,Ja .
    „Suštinski, to nije velika novost, to smo negde i očekivali, ali smo negde pod tepih stavljali zahteve zapadnih sila i trudili se da uživamo u sopstvenim mitovima“ Ko je to radio ? Koga on to proziva ?

  15. Zaista mi nije jasno ko ovome ista veruje, ko ga glasa u tapse po mitinzima. Uneo je bolest i shizifreniju u nas zivot i od demokratije nas uvodi u S. Koreju. O kakvom svom planu pricas, o kojim pomacima, sta je tebi pedalj, kako izgleda „medjusobno priznanje“. Doveo si ove budale sto te glasaju u stanje hopnoze, pa ti tapsu i kad Pompeo kaze da se „medjusobno priznamo“ i kad Makron kaze da „u dogledno vreme nece biti prosirenja EU“. Znaju li mucenici cemu tapsu, bolesti, shizoidi, prevari, gluposti. Kod tebe covece tesko da icega normalnog ima.

  16. Pametni odoše, a ovo što osta, ovaj „Pun k’o brod uvija u crno. Mila majko šta nas snađe: i izdaja i pljačka i rasprodaja i stalne laži i stalne obmane i lažna obećanja i beda. A ja tražim, samo ako lažem, da me odmah obese na Terazijamaa…
    P.Sajdžo 2019…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.