Vučić: Dogodine stabilne finansije, novi aranžman sa MMF-om

Ostavite komentar


  1. MARIONETA NE STAJE
    Srpski narod još ne vidi da je Briselski sporazum stvorio vrednu marionetu koja je EU-i verno poslužila da stvore nezavisnu državu Kosovo. Marioneta je tajno (uz kršenje Srpskog Ustava) potpisala taj sporazum dana: 30. juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta u Briselu iako Srpski Ustav prvo garantuje tetitorijalni integritet Srbije…
    I to je ta izdajaaa…
    Bez obzira na sve to (pred našim očima) Marioneta se bacila na posao, na stvaranje kosovske države. Počela je od samog’ temelja, od stvaranja nezavisnih institucija jedne nezavisne države. Pod njenom urgencijom stvorena je carina „Jarinje“ nakon čega je automatski priznata i avnojevska granica kao državna. Zatim je Marioneta stvorila Kosovsku vladu u koju je ugurala i Srbe, kako bi navodno lakše zaštiti svoja nacionalna prava.
    Dana:13.12.2016.god. Marioneta je dodelila i novi pozivni broj za Kosovo +383. Potom je priznala pasoše i sva dokumenta Kosova, i to kao potpuno nezavisne države. Da bi sakrila tu istorijsku izdaju Srbije, ona ne bira više sredstva da uguši svaku debatu i kritiku na tu temu. Glavni saučesnik i poštapalica bila joj je upravo RTS1. Ta televizija celo vreme zajedno sa njom svesno laže i obmanjuje srpski narod,iako je to krivično delo. Uz pomoć tako podaničke televizije ova izdajnica lako obmanjuje birače i tako stvara odbranbeni štit pod kojim i danas lako vrši pljačku i izdaje Srbiju. Stvoriila je anarhiju i Srbija je postala prava meka za sve vrste kriminalaca. Sud im ne sudi iako je Srbija potpuno spržena zemlja. To je naša svakidašnjica…
    Ali kad bi otvorili pandorinu kutiju zvana „Briselski sporazum“ ona bi nam rekla sve, i o izdaji Kosova, i o dovodjenju stranih investitora i o rasprodaji Srbije, i o migrantima. Nama preostaje samo da se prisetimo ko je trčao u Brisel, priznao kosovske pasoše i pred sobom bi imali legitimisanog predvodnika svih naših nesreća. Pošto se radi o najtežim krivičnim delima, izdaji, pljačci, rasprodaji Srbije, kršenju Ustava, zaduživanju i stalnom laganju naroda, pitam! Šta se to čeka???

    Na kraju, mi kao Srbi moramo znati, da komunisti nikad ne predaju mirno vlast, već kad vide da gube vlast oni izazivaju građanski rat i beže iz zemlje. Čuvajmo se toga!? Toliko…
    P.Sajdžo 2020.

  2. Ovakav govor o ekonomiji najveci rast u evropi -1 to moze samo u Srbiji. Matemaciri moraju doci da zavrse fakulte kod Presednika.

  3. 1. Lepo bi bilo da nas Predsednik informiše,ko to hoće da nas napadne ili koga ćemo mii da napadnemo.2.Slažem se. 3.Unuk mi prigovara,kako će i njegov praunuk da vraća kredite MMFu..

  4. Rezultati vodjenja odgovorne politike biće najbolje vidljivi u 2021-oj godini, kada sve ekonomije budu krenule naniže, a Srbija nastavila da jača. Na pravom smo putu!

  5. Slusajuci izlaganje predsednika,zaista mi je drago sto zivim u Srbiji, Srbiji koja je uredjena, koja se razvija i svakim danom gradi, ulaze u sve sfere zivota. Ovo je zemlja koja obecava i koja ima svoj plan kako da joj gradjani zive bolje, puni se kasa drzave i dzepovi gradjana.

  6. Srbija najbolja u Evropi po stopi rasta je jedna od najvažnijih stvari za dalji i još brži razvoj zemlje.

  7. Aleksandar Vucic je osoba koja se izverzirala da prica bajke.Bas me zanima ko jos veruje u bajke koje je on navikao svaki dan da prica.Ja sigurno ne verujem.

  8. Ako si tako pošten, a nisi, dozvolio bi na uvid sve ugovore koje si sklepao sa domaćim i stranim partnerima. I šta bi tu videli? ogromnu nesrazmeru izmegu stvarne cene radova i onoga što je u ugovorima. Te cene su toliko napumpane da to nije normalno, ali sam siguran da ćeš ti i tvoji saradnici zbog toga odgovarati građanima Srbije i biti postavljeni na stubu srama, a mnogima zatvor ne gine. Mislim da si toliko pametan da si sebe zaštitio i da nigde nema tvoga potpisa. Jadni tvoji saradnici.

  9. Rast plata i podizanje životnog standarda građana će i naredne kao i prethodnih godina biti prioritet Srbije, pored očuvanja zdravlja i mira.

  10. 24.6% glasaca prinudno je glasalo za ovog demona.
    Nikada ne zaboravite 76.4% onih koji NISU glasali, toliko o njegovih 5% za opocziciju.

  11. Taj njegov dosadašnji aranžman sa MMF koštao nas je novih 15 milijardi evra ino zaduženja. Koliko će nas koštati naredni aranžmani ?

  12. EU nije ni pomenuo, što očigledno znači da Srbija definitivno odustaje od EU, a i netreba nam, kad smo najbolji u Evropi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.