Vučić: Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju

Ostavite komentar


  1. On je svoje pristalice pozvao da ne dolaze ispred RTS-a u znak podrške ! Prvo, pristralice ne dolaze nenaterane i nehonorisane sendvicom, flasicom i poputninom.drugo ova recenica je dziberski kamuflirano dozivanje upomoc. Trece, niko na osnovu poziva na okupljanje i docek ne moze da izvede zakljucak da je neko najavio napad na njega kako kazi „operativni podaci“ kod Becica zvanog mortadela. Dakle ovde je rec o jednom strahu koji se koristi za paljenje javnosti i sktivenom prizivanju incidenata a priori. To odista zaudara i zagadjuje normalnu ljudsku svest. Molio bih da ne cenzurisete komentar.

  2. Pa ko da vozi tolike autobuse po noći? Pa pekare ne mogu da isporuče tolika sledovanja za večernji termin. A i pristalice imaju pametnija posla nego da slušaju ono što su već čuli hilkadu puta. I oni znaju sve istine unapred.

  3. ,,Nisu još uveli preke sudove a mogl su. Nisu još uspostavili logore i ko zna kada će. Nema još prinudnog otkupa a možda ga neće ni biti. Nisu još skroz ukinili penzije. Čipovanje još nije postalo obavezno. Homoseksualni brakovi nisu još sasvim zaživeli. Još ima šta da se pljačka. Još ima šta da se izdaje. Policijska država tek je u povoju itd. Itd. ,, neko je napisao,,,,

  4. Pozorisna predstava.
    Vucic naucio sva pitanja napamet, a voditelj sve odgovore, … dok krezubi razdragano tapsu rucicama …

  5. re: Vučić: Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju

    Zašto bi to radio kada on zadaje pitanja?

  6. PS. Kad Olivera krene da ga rešeta…
    A on sam samcijat, protiv sila mraka i haosa.
    Kakav predsednik.

  7. Kada ovaj gad sidje sa grbače Srbije, ispeći ću vola i pozvaću sve dobre ljude, da proslavimo oslobođenje od nečastivih. Živela sloboda za narod, najbolji na svetu, koji ima vlast najgoru na svetu.

    1. Nemoj da zaboravis da pozoves i mene, neznam dali sam dobar covek, ali volim slobodu i delim tvoje misljenje o ovoj vlasti.

  8. Ne zamerite sirotim „ljudima“ a videli smo da su to huligani tj. narkodilerčići, koji su došli da daju spontanu „podršku“ svom navr’vođi ispred rtsa, jer ako to ne odrade kad se od njih zatraži, završe kao njihov drug Kića.

  9. Sad mu je bila prilika da pobedi 5….6…….sagovornika.Ali na žalost, niko iz opozicije nije smeo da se odazove pozivu. Ili je možda opet pozvan sam, da sam sbi postavlja pitanja i naravno, sam daje odgovore.

  10. Srbiji treba odgovor nekog hrabrog psihijatra. Koliko je to F stalo u jednog čoveka, i koji je F u konkretnom slučaju najdominantniji.To je pitanje nad svim pitanjima, i odgovor koji bi mogao otpočeti terapiju za spas Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.