Vučić: Hapšenje Đurića nije režirano

Ostavite komentar


  1. Jeste, jeste i to veoma losa rezija, trebali ste da angazujete bolje rezisere i statiste a ne amatere sendvicare.

  2. Halooooo Minhauzenu jedan,nemoj da uzimas pokojnog Olivera Ivanovica u usta !!!!! Ne da je neukusno i ne primereno,nego…ma nemam reci !! Ovaj nas kim jong AVAVavavavavavav,prelazi sve granice dobrog ponasanja !!!!!

  3. Kako da potpisemo ugovor o normalizaciji sa Albancima,kad u vrhovima vlasti sede isti oni ljudi,isti onaj vojno policijski komandni kadar koji je i ucestvovao u izvrsenju zlocina na Kosovu?Onog momenta kada bi se pomirili sa Albancima istog momenta postavilo bi se pitanje odgovornosti za ratove.Kao sto je Milosevic zatrpavao leseve po Batajnici,tako isto Vucic koristi sve institucijonalne mehanizma da zatrpa istinu o proslosti,da ona nikada ne ugleda svetlost dana.Zasto je Zapad pustio Vucica da Srbiji „pravi malu decu“?Zato sto se plase da ne ponovi proslosti i zato sto im je obecao da ce srediti odnose sa Albancima.Sada su imali prilike da se uvere u Vuciceve metode sredjivanja odnosa sa Albancima.Pustis naslikani voz br.2,Djurica da ide na Kosovo,iako mu je ulazak zabranjen,tamo ga prebiju,jer je on za njih provokacija,zapretis im vojskom i onda se pravis mirotvorac.I posle svega trazis pomoc od dve najomrazenije licnosti u zapadnom svetu,Putina i Lukasenka.Providno gospodine Vucicu,suvise providno.

  4. Ne znam ko moze da pomisli da je hapsenje rezirano.Vidi se na snimku da je Marko jedva hodao,vukli su po zemlji i izmaltretirali coveka..Uzas.

    1. Takodje se vidi da jedna osoba palcem daje signal Marku Djuricu da se pripremi, govoreci „TU SU, TU SU“. Odmah nakon toga trazi se mala pauza, da bi odjednom „iznenada“ upala policija. Amaterska rezija od strane A.V. i H.T.. Mislim da im treba dati stipendije za FDU da se malo uvezbaju, jer ovo je bilo providno i maloj deci.

  5. Ne nego je ADAPTIRANO. Drama „Kasno Marko na Kosovo stize“, na kraju se ipak pretvorila u komediju, Neuspeli spin nisu mogle da podupru sirene za vazdusnu opasnost, ali ni nepotrebno glomazni zavoji na rukama M.Djurica. Stice se utisak da je autor ovog spina neki GENIJE ispod ranga ulicnog pozornika.

  6. Svako normalan može da uvidi da onakvo maltretiranje naših ljudi ne može biti scenario.

  7. Nije Djuric prvi Srbin koga su uhapsili, jel su i ostala hapsenja onda bila rezirana

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.